Για μία ακόμα φορά η Νατάσσα Μποφίλιου μάγεψε το κοινό της Λέσβου στο Κάστρο Μυτιλήνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν η τέταρτη καλλιτεχνική παρουσία της Νατάσσας Μποφίλιου μπροστά στο κοινό της Λέσβου, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια μάγεψε και πάλι τους φίλους της, που γέμισαν ασφυκτικά το Θέατρο στο Κάστρο Μυτιλήνης για να την απολαύσουν.

Κι εκείνη τους αποζημίωσε με τον καλύτερο τρόπο…

Τους πρόσφερε μία μαγική νύχτα, με τις υπέροχες ερμηνείες της από τη βελούδινη φωνή της.

Κατάφερε για μία ακόμα φορά, να μεταδώσει με μοναδικό τρόπο όλη τη θετική της ενέργεια και να προσφέρει στο κοινό της μία μαγική βραδιά.

Δίκαια έχει τόσους φανατικούς φίλους, αφού παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι μία ολοκληρωμένη καλλιτέχνης που σίγουρα θα αφήσει τη δική της σφραγίδα στο Ελληνικό τραγούδι.

Η Νατάσσα Μποφίλιου δείχνει να ακολουθεί το δικό της ξεχωριστό δρόμο στην Ελληνική μουσική σκηνή.

Έχει το δικό της στυλ, δεν ακολουθεί τα χνάρια κάποιας πετυχημένης και διάσημης τραγουδίστριας, αλλά γράφει τη δική της ξεχωριστή ιστορία στο χώρο του τραγουδιού.

Άλλωστε δεν έχει κανένα λόγο να έχει κάποιο πρότυπο…

Έχει τη δική της μεγάλη κληρονομιά…

Νέα, όμορφη, καλλιεργημένη, έξυπνη, με μοναδική φωνή και έναν ξεχωριστό τρόπο να σε κερδίζει σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης !!!

Από τώρα περιμένουμε την επόμενη εμφάνισή της στο νησί μας…

Σας παραθέτουμε δύο βίντεο…

Στο ένα μπορείτε να πάρετε γεύση από μία επιτυχία της που ξεσήκωσε τους φίλους της στο Κάστρο Μυτιλήνης και στο δεύτερο μία συνέντευξη – έκπληξη που έδωσε η Νατάσσα Μποφίλιου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σε απευθείας σύνδεση που είχε η εκπομπή “ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ” με τους Απόστολο Μαγγηριάδη και Μάιρα Μπάρμπα, με τον Γιάννη Συνάνη από τη Μυτιλήνη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο