Γαληνός και Κατζανός σε ημερίδα για τη διαχείριση απορριμμάτων στην Κρήτη

dimarxos

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιώργος Κατζανός, συμμετείχαν σε ημερίδα με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων και τις νέες τεχνικές – μεθόδους επεξεργασίας και ανακύκλωσης, που πραγματοποιήθηκε στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Ο κ. Γαληνός, δήλωσε σχετικά ότι το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για τις εξελίξεις στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων είναι έντονο και συνεχές, επισημαίνοντας παράλληλα ότι τόσο η ενημέρωση όσο και οι επισκέψεις που έγιναν στο πλαίσιο της παραπάνω ημερίδας ήταν εξαιρετικά χρήσιμες.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κρήτη, ο Δήμαρχος Λέσβου, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Γεώργιος Πουλιδάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, Δημήτρης Φραγκάκης, συζητήθηκαν θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και η προοπτική ανάπτυξης συνεργασιών σε διάφορους τομείς με συγκεκριμένες δράσεις, μεταξύ των Δήμων Χανίων και Λέσβου.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, την οποία ο κ. Γαληνός χαρακτήρισε γόνιμη και εποικοδομητική, ο κ. Βάμβουκας προσέφερε στο Δήμαρχο Λέσβου εκδόσεις του Δήμου Χανίων.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο