Γ. Πάλλης: “Το πάρκινγκ Μυτιλήνης στο Δήμο Λέσβου” – ΝΟΔΕ Λέσβου: “Συμφωνούμε αλλά…”

Επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη έστειλε σήμερα, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Λέσβου Γιώργος Πάλλης, με θέμα την παραχώρηση στον Δήμο Λέσβου του χώρου πάρκινγκ που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του εμπορικού λιμανιού της Μυτιλήνης.

Σε αυτήν ο Βουλευτής επισημαίνει πως το αίτημα του Δήμου προς τη διοίκηση της ΕΤΑΔ Α.Ε. εκκρεμεί εδώ και αρκετό καιρό και γράφει, μεταξύ άλλων:

«Με δεδομένο ότι πρόκειται για τον μοναδικό δημόσιο χώρο στάθμευσης στο κέντρο μιας πόλης που αντιμετωπίζει ούτως ή άλλως σημαντικό σχετικό πρόβλημα, αλλά και με αφορμή την έγκριση, πριν από μερικούς μήνες, του Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης της Μυτιλήνης που αφορά το ευρύτερο παραλιακό μέτωπο της πόλης, του οποίου ο χώρος του πάρκινγκ αποτελεί σημαντικό μέρος, πιστεύω πως είναι η κατάλληλη στιγμή να διευθετηθεί αυτή η χρόνια εκκρεμότητα».

Κατόπιν των παραπάνω, ο Γ. Πάλλης καλεί τον Υπουργό Εσωτερικών να συμβάλει ώστε να επιτευχθεί σύντομα συμφωνία μεταξύ ΕΤΑΔ Α.Ε. και Δήμου Λέσβου και να παραχωρηθεί ο χώρος του πάρκινγκ στον Δήμο.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ Η ΝΟΔΕ ΛΕΣΒΟΥ

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας είναι απόλυτα σύμφωνη με την εκχώρηση του παρκινγκ, και του χώρου του εμπορικού λιμανιού Μυτιλήνης, στον Δήμο Λέσβου, καθώς σήμερα υπολειτουργούν δεδομένου του ιδιοκτησιακού καθεστώτος που επικρατεί σε αυτά.

Ωστόσο ο κ. Πάλλης θα πρέπει να αντιληφθεί ότι είναι βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος και ως τέτοιος θα πρέπει να λύνει προβλήματα και όχι να στέλνει επιστολές.

Επιτέλους ας σοβαρευτούν!

 

Ο Πρόεδρος

ΝΟ.Δ.Ε Λέσβου

Καραγεωργίου Ευστράτιος

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο