Φωτογραφία με πολλούς συμβολισμούς… Μουτζούρης… Κάρμαντζης… Μπουγδάνος… και…

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα δεν χρειάζεται να διαβάσουν τούτες τις γραμμές για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Για όσους όμως δεν γνωρίζουν έχουμε την υποχρέωση να τους ενημερώσουμε…

Στη φωτογραφία μας λοιπόν διακρίνονται ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης να κάνει θερμή χειραψία με τον εν ενεργεία Αντιπεριφερειάρχη Χίου με το συνδυασμό της Χριστιάνας Καλογήρου και υποψήφιο τώρα Δήμαρχο Χίου – θεωρείται ακλόνητο φαβορί – Σταμάτη Κάρμαντζη, όπως και με τον Παντελή Μπουγδάνο επίσης Αντιπεριφερειάρχη Χίου με το συνδυασμό της Χριστιάνας Καλογήρου αλλά τώρα υποψήφιος με το συνδυασμό “Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο” στο πλευρό του Κώστα Μουτζούρη.

Διακρίνονται επίσης από τα αριστερά ο δικηγόρος Νίκος Νύχτας υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Αιγαίου με τον Κώστα Μουτζούρη, ο Γιάννης Ξενάκης Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Αιγαίου της κ. Καλογήρου και νυν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χίου με το συνδυασμό του Σταμάτη Κάρμαντζη, όπως και ο Παύλος Καλογεράκης επίσης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χίου με το συνδυασμό του Σταμάτη Κάρματζη.

Χρειάζεστε άλλες επεξηγήσεις;

Όλοι μαζί ετοιμάζονται για τη μελλοντική συνεργασία τους για το καλό του Βορείου Αιγαίου και των κατοίκων της Χίου και της Περιφέρειας…

Γνωρίζοντας το προφίλ του καθενός από τους εικονιζόμενους τους ευχόμαστε καλή επιτυχία !!!

Είμαστε σίγουροι ότι έχουν να προσφέρουν πολλά στους Αιγαιοπελαγίτες

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο