Ευστράτιος Χατζηκαμπάνης: Έχει Όραμα για τα Κεραμειά… Οραματίζεται την αναγέννηση του όμορφου χωριού

Με όραμα να ξαναζωντανέψει και πάλι το χωριό του τα Κεραμειά, ο Ευστράτιος Χατζηκαμπάνης έφτιαξε το δικό του συνδυασμό, με ανθρώπους που αγαπούν το χωριό τους και που εθελοντικά προσφέρουν επί σειρά ετών τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

Τα Κεραμειά τα τελευταία χρόνια έχουν εγκαταλειφθεί στη τύχη τους και χρειάζεται πλέον μία αλλαγή στα τοπικά δρώμενα, ώστε να έρθει ένας νέος άνεμος αισιοδοξίας και αλλαγής.

Ο ίδιος ο Ευστράτιος Χατζηκαμπάνης – παρεπιμτόντως πατέρας της γνωστής σε όλους μας στιχουργού και συγγραφέα Ντέπη Χατζηκαμπάνη – μας λέει:

“Εδώ και 40 χρόνια ζω σ΄αυτό το πανέμορφο χωριό. Εδώ παντρεύτηκα και δημιούργησα την οικογένεια μου. Αγάπησα το χωριό με τα έθιμα και τις παραδόσεις του, τους ανθρώπους του, τη φυσική του ομορφιά και τα γραφικά σοκάκια του.
Σήμερα συνταξιούχος πια γεμάτος αγάπη και μεράκι για τον τόπο μου , μαζί με ανθρώπους νέους , ανθρώπους δημιουργικούς , δυναμικούς και γεμάτους με όνειρα , θέλοντας να προσφέρουμε στο χωριό μας ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, φτιάξαμε τον ανεξάρτητο συνδυασμό : ” Αυριανό Όραμα.”
Γιατί Θέλουμε , Μπορούμε και Χρωστάμε ένα ομορφότερο αύριο στο Χωριό μας, στα Παιδιά μας, στα Εγγόνια μας αλλά και σε εκείνους που ”έφυγαν” αγωνιζόμενοι για τον τόπο τους.”

Ευστράτιος Χατζηκαμπάνης
“Αυριανό Όραμα”
Για την τοπική κοινότητα Κεραμειών

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο