Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά σε 7χρονο κοριτσάκι στο “Χριστουγεννιάτικο Χωριό” της Πλατείας Σαπφούς

Την κόλαση έζησαν οι γονείς ενός 7χρονου κοριτσιού στην Πλατεία Σαπφούς, όπου πήγαν μαζί με το παιδί τους για να δουν από κοντά το “Χριστουγεννιάτικο Χωριό”.

Σύμφωνα με την καταγγελία των γονιών αυτών στο LesvosNews.gr, στο χώρο της Πλατείας βρίσκονταν τρία αδέσποτα σκυλιά.

Όταν η 7χρονη κόρη τους μπήκε μέσα στη φάτνη που βρίσκεται εκεί, το ένα σκυλί επιτέθηκε στο παιδί τους και αφού το έριξε κάτω, άρχισε να το δαγκώνει σε όλο του το σώμα.

Τρομοκρατημένοι οι δύο γονείς είδαν και έπαθαν να πάρουν την κόρη τους μέσα από την φάτνη και την μετέφεραν αμέσως στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με σοβαρά τραύματα από τις δαγκωνιές κυρίως στα χέρια του μικρού παιδιού.

Στα επείγοντα περιστατικά όπου προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο μικρό κοριτσάκι, οι γονείς του παιδιού ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι είχαν κι άλλο περιστατικό από τον ίδιο χώρο της Πλατείας Σαπφούς προφανώς από τα ίδια σκυλιά.

Οι γονείς του 7χρονου κοριτσιού επικοινώνησαν με το LesvosNews.gr προκειμένου οι γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους στο “Χριστουγεννιάτικο Χωριό” να προσέχουν, αλλά και για να ενημερωθούν οι αρμόδιοι και να πάρουν τα μέτρα τους ώστε να μην έχουμε και χειρότερα.

Τις φωτογραφίες  που σας δημοσιεύουμε μας τις έστειλαν οι γονείς του παιδιού

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο