Επισκέψεις του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) σε υπηρεσίες της Καλλονής

Στο πλαίσιο δράσεων δικτύωσης του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) στην τοπική κοινωνία της Λέσβου, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου  κα. Καλλιόπη Γόμου Πρωτογεράκη και τα στελέχη του ΚΕΘΙ Μαρία Μώρου (ψυχολόγος) και Μαριάνθη Συμινή (σύμβουλος υποδοχής), επισκεφθήκαν τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 το Κέντρο Υγείας, τον Αστυνομικό Σταθμό, το ΚΕΠ και τις εγκαταστάσεις του προγράμματος κοινωνικού χαρακτήρα «Βοήθεια στο Σπίτι» στην Καλλονή.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων ενημέρωσαν για τη λειτουργία και το πολυσύνθετο έργο του Κέντρου, το οποίο με το εξειδικευμένο του προσωπικό παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης Νομικής και Εργασιακής Συμβουλευτικής, σε γυναίκες θύματα βίας, καθώς και σε όσες υφίστανται πολλαπλές διακρίσεις (π.χ. άνεργες, πρόσφυγες, Α.με.Α. μέλη μονογονεϊκών οικογενειών).

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στο Συμβουλευτικό Κέντρο (Παπαδιαμάντη 2- Ισόγειο, τηλ. 22510 34470, fax 22510 34471, email mytilini@isotita.gr). Οι παρεχόμενες υπηρεσίες καλύπτονται από το απόρρητο της συμβουλευτικής.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο