Επίσκεψη της Χριστιάνας Καλογήρου στη Χίο – Συγκάλεσε σύσκεψη για τα συνολικά θέματα του νησιού

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου βρίσκεται  στη Χίο.

Νωρίς το πρωί η Περιφερειάρχης συγκάλεσε σύσκεψη για τα συνολικά θέματα της Π.Ε. Χίου, στην οποία συμμετείχαν οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Σταμάτης Κάρμαντζης και Γιάννης Ξενάκης, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Γιώργος Καμπούρης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Παντελής Μπογδάνος και υπηρεσιακά στελέχη.

Στη συνέχεια, η Περιφερειάρχης επισκέφθηκε το έργο του φράγματος Κόρης Γεφύρι, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Γιώργο Καμπούρη, στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και τον εκπρόσωπο του τεχνικού συμβούλου για την παρακολούθηση και ολοκλήρωση των υπολειπόμενων εργασιών του φράγματος. Η κα. Καλογήρου ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών και τον τρόπο αντιμετώπισης των ζητημάτων που παρουσιάστηκαν κατά τη μακρά πορεία εκτέλεσης του έργου. Ως γνωστό η κα. Καλογήρου έχει ήδη θέσει στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου το θέμα της απάντησης που εκκρεμεί από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου να προχωρήσει το έργο της αντικατάστασης του δικτύου μεταφοράς νερού από το φράγμα ως την περιοχή της Ψαρόπετρας συνολικού μήκους 1100 μέτρων. Η απάντηση αναμένεται.

Η Περιφερειάρχης συναντήθηκε με τον νέο διοικητή της 96 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο Παναγιώτη Κιμουρτζή και τον απερχόμενο διοικητή Ταξίαρχο Δημόκριτο Κωνσταντάκο. Η κα. Καλογήρου ευχήθηκε δύναμη και επιτυχία στο έργο του νέου διοικητή και ευχαρίστησε τον απερχόμενο για τις υπηρεσίες και την προσφορά του στον τόπο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο