Επιμελητήριο Λέσβου… Λεφτά (για πέταμα) υπάρχουν… Πήγε στη ΔΕΘ ξεβράκωτο με ελάχιστες συμμετοχές !!!

Σε μία εποχή όπου η οικονομική κρίση έχει στην κυριολεξία βουλιάξει την επιχειρηματικότητα στη χώρα μας, όλοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να περικόψουν τις δαπάνες τους.

Πόσο μάλλον στην Λέσβο, όπου το μεταναστευτικό έχει ρημάξει την τοπική μας οικονομία και έχει καταποντίσει τον τουρισμό.

Στο Επιμελητήριο Λέσβου μάλλον δεν το έχουν συνειδητοποιήσει καλά αυτό…

Και το λέμε αυτό, γιατί μπήκε στο έξοδο να συμμετάσχει στην “82η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης”, χωρίς προηγουμένως να έχει εξασφαλίσει κάποιες συμμετοχές, που θα έκαναν μία αξιόλογη παρουσία στην συμπρωτεύουσα.

Δεν ξέρουμε ποιο είναι το κόστος αυτής της συμμετοχής του Επιμελητηρίου Λέσβου αλλά κάθε άλλο παρά τιμητική για τον τόπο μας είναι.

Γιατί μπορεί οι ελάχιστες συμμετοχές να ήταν αξιόλογες και να τίμησαν με την παρουσία τους την Λέσβο, ωστόσο δεν νομίζουμε ότι δυο – τρεις επιχειρήσεις είναι η αντιπροσωπευτική εικόνα των επαγγελματιών της Λέσβου.

Και μπορεί τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Λέσβου να έκαναν φιλότιμες προσπάθειες για να έχουν συμμετοχές και μάλιστα δωρεάν, αλλά από τη στιγμή που δεν βρήκαν ανταπόκριση, προτιμότερο θα ήταν να μην πάρει μέρος από το να έχει μία φτωχή σε συμμετοχές παρουσία και να ξοδέψει το όποιο κόστος της στοίχισε αυτή η επιχείρηση.

Το GeniusRealEstate συμμετέχει στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Στα πλαίσια της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, συμμετέχει με την παρουσία του από τις 9-17 Σεπτεμβρίου, το κτηματομεσιτικό γραφείο GeniusRealEstate.

Η Διεθνής Έκθεση που θα πραγματοποείται στην πόλη της Θεσσαλονίκης, διοργανώνεται φέτος στα πλαίσια της συμμετοχής της Κίνας ως τιμώμενη χώρα. Στόχος της διοργάνωσης είναι η δημιουργία μιας μονιμότερης και γόνιμης σχέσης ανάμεσα στην Κίνα και την Ελλάδα.

Στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης συμμετέχει και το κτηματομεσιτικό γραφείο GeniusRealEstate. Με πολυετή πείρα στον χώρο των ακινήτων, ο μεσίτης Μιχάλης Παπούκας και οι συνεργάτες του παρευρίσκονται στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από τις 7-19 Σεπτεμβρίου με σκοπό να παρουσιάσουν στους Θεσσαλονικείς, πλήθος ακινήτων και προτάσεων για όλη την Ελλάδα.

Η GeniusRealEstate διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό ακινήτων σ’ ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο παντός τύπου για όλη την Ελλάδα, με μονοκατοικίες, μεζονέτες, διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες, καταστήματα , επαγγελματικούς χώρους κ.α.

Η αξιοπιστία της εταιρείας, η ευελιξία στα δεδομένα της εποχής, η ακρίβεια της καταγραφής των δεδομένων των ακινήτων αλλά και των αναγκών του αγοραστή ή του αναθέτη, είναι τα στοιχεία που κάνουν το κτηματομεσιτικό γραφείο GeniusRealEstate να έχει μια σταθερή παρουσία στο χώρο της ακίνητης περιουσίας.  Η εταιρεία παρέχει στους πελάτες της συμβουλές για την προώθηση του ακινήτου τους, νομικές συμβουλές από συνεργαζόμενους δικηγόρους και συμβολαιογράφους, τεχνικές συμβουλές, μελέτες ανάπτυξης και αξιοποίησης ακινήτων, πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης κ.α.

Οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των ακινήτων αλλά και να κλείσουν συμφωνίες με την εταιρεία για αγορά ή ανάθεση αυτών. Επίσης,  μπορούν να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες για την αγορά ξενοδοχείων, επενδυτικών ακινήτων, ιδιωτικών νησιών και βιλών.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα ακίνητα που διατίθενται προς πώληση, μπορείτε να επισκεφθείτε την Genius Real Estate στο Περίπτερο 2 στο Stand 18 από τις 9-17 Σεπτεμβρίου.

*Αν επιθυμείτε ενημέρωση για αγορά ή για ανάθεση ακινήτου επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 00302121051079, 00302251037719  ή να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα!

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο