Έντονες πιέσεις από Φώφη Γεννηματά για να κατέβει ο Σταμάτης Μαλέλης στη Β’ Πειραιά – Τι λέει ο ίδιος

Έντονες πιέσεις δέχεται το τελευταίο διάστημα ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης από την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, ώστε να αλλάξει την απόφασή του και να μην είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου αλλά τεθεί στη μάχη για τις Εθνικές Εκλογές στην Β’ Πειραιώς.

Ο ίδιος επιμένει στην υποψηφιότητά του στα νησιά του Αιγαίου, αφού ήταν η επιθυμία του να γυρίσει οριστικά στη Λέσβο, αφήνοντας πίσω του τη μέχρι τώρα λαμπρή σταδιοδρομία του στα ΜΜΕ αλλά και πολλές δελεαστικές προτάσεις που έχει για νέες επαγγελματικές συνεργασίες.

Ο βασικός λόγος που η Φώφη Γεννηματά επιμένει αφόρητα σε αυτή την επιλογή της, είναι ότι από τότε που ο Σταμάτης Μαλέλης τοποθετήθηκε ως Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ έχει λόγω της εμπειρίας του στα ΜΜΕ απογειώσει το κίνημα και η Πρόεδρος του θέλει να “εκμεταλλευτεί” με τον καλύτερο τρόπο το συμπατριώτη μας δημοσιογράφο.

Από την άλλη πλευρά όμως ο Σταμάτης Μαλέλης έχει εδώ και πολύ καιρό καταστρώσει τους σχεδιασμούς του στην προεκλογική του εκστρατεία για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και δεν θέλει να απογοητεύσει τους συνεργάτες του με τους οποίους μέχρι τώρα πορεύεται.

Άλλωστε η πρωτιά που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις για την εκλογή του για Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου είναι αποτέλεσμα της δικής του προσωπικότητας αλλά και της συστηματικής δουλειάς των συνεργατών του.

Σε κάθε περίπτωση ο Σταμάτης Μαλέλης έχει ξεκαθαρίσει στη Φώφη Γεννηματά ότι αυτό που προέχει γι αυτόν είναι η Λέσβος και τα νησιά της Περιφέρειας τα οποία έχουν καταποντιστεί από το μεταναστευτικό ώστε να βρεθεί η φόρμουλα και ο Λέσβιος δημοσιογράφος να είναι κοντά στους Αιγαιοπελαγίτες και να βοηθήσει στην πράξη για την αναγέννηση των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση παρά τα όσα γράφονται σε Αθηναϊκά ΜΜΕ.

Ίσως τις επόμενες ώρες ή μέρες να υπάρξει οριστική επίσημη ανακοίνωση από το ΚΙΝΑΛ και τον ίδιο τον Σταμάτη Μαλέλη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο