Ενημερωτική ημερίδα στη Μυτιλήνη για την σκλήρυνση κατά πλάκας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η εκδήλωση για την σκλήρυνση κατά πλάκας που διεξήχθη εχτές 31 Μαΐου 2017, είχε μεγάλη επιτυχία καθώς παρευρέθησαν επίσημα μέλη του Δήμου Λέσβου και της Περιφέρειας όπως οι Αντιπεριφερειάρχης κα Γόμου Π., ο Αντιδήμαρχος κ. Αμπουλός Ι. , ο Αντιδήμαρχος κ. Καρασάββας Ν,. πρώην δήμαρχος Λέσβου κ. Βουνάτσος Δ. και πρώην αντιδήμαρχος κ. Τζιμής Ε.

Η ενημερωτική ημερίδα πραγματοποιήθηκε από τους ομιλητές κ. Λογιώτατο Νικόλαο – Νευρολόγος Καλλονής, κα Κέλμαλη Μελαχροινή – Ψυχολόγος Αγιάσου, και κα Λούπου Ευτυχία – Κοινωνιολόγος του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ Κυψέλη.

Τέλος, ακολούθησε συζήτηση μελών και επιστημόνων υγείας και έπειτα μπουφές σε όλους μας τους καλεσμένους για το κλείσιμο της εκδήλωσης .

Ο πρόεδρος Θεόδωρος Χάιδος και η γραμματέας του συλλόγου Παπάζογλου Βασιλική μιλήσαν στο TV Μυτιλήνης για τις δράσεις του σωματείου καθώς και τους σκοπούς τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας “Ελπίζω” ευχαριστεί πραγματικά μέσα από την καρδιά του όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην χτεσινή εκδήλωση επίσημους και μέλη καθώς και όσους μας βοήθησαν να την πραγματοποιήσουμε.

Ο αγώνας μας δεν σταματά, συνεχίζουμε δραστικά και ακόμα περισσότερα θα γίνουν στο άμεσο μέλλον.
Αν είμαστε ενωμένοι,είμαστε και δυνατοί!

Συνεχίστε να μας στηρίζετε! Σας ευχαριστούμε και πάλι.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο