Έγγραφο των Αγιασωτών προς τον Κουρουμπλή για την ανεξέλεγκτη παραβατικότητα

agiasos

Οι Αγιασώτες επέδωσαν μέσω του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου  Δ.Ε. Αγιάσου,  κ Τσαμπλάκου Προκοπίου, έγγραφο προς τον  Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος αφίχθη σήμερα το πρωί στη Λέσβο,  σχετικά με το θέμα της ανεξέλεγκτης παραβατικότητας στην Δ.Ε. Αγιάσου.

Προς :

Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης

κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή

 

 

ΘΕΜΑ: Ανεξέλεγκτη παραβατικότητα που επικρατεί εδώ και ένα χρόνο στη Δημοτική Ενότητα Αγιάσου.

 

Κύριε Υπουργέ,

Εδώ και ένα χρόνο οι κάτοικοι της Αγιάσου ζουν έναν εφιάλτη. Υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια στην τοπική κοινωνία. Στο χωριό μας σημειώνονται καθημερινά κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων από μια ομάδα “αγνώστων”, όμως γνωστών ατόμων στην τοπική κοινωνία. Σας αναφέρουμε χαρακτηριστικά ότι χθες είχαμε τρία νέα κρούσματα κλοπών (κλάπηκαν από ρόδα σε μηχανάκι μέχρι και αγελάδα).

Μέχρι στιγμής έχουμε επανειλημμένα απευθυνθεί στους τοπικούς αρμόδιους φορείς και έχει ασχοληθεί επανειλημμένα ο τοπικός τύπος, χωρίς να έχει δοθεί λύση στο πρόβλημα. Πριν δεκαπέντε μέρες αναγκαστήκαμε να απευθυνθούμε: 1) Στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, 2) Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, 3) Την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, 4) Την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και 5) τη Γενική Αστυνομική Δ/νση Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ζητώντας την άμεση ενεργοποίηση τους για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην Αγιάσο και κυρίως των κλοπών και διαρρήξεων που καμιά μέχρι στιγμής δεν έχει διελευκανθεί.

Κύριε Υπουργέ απευθυνόμενος σε εσάς ζητώ και τη δική σας παρέμβασή, για να δοθεί επιτέλους μια λύση σ ΄αυτό το περίεργο, για μια τόσο μικρή κοινωνία φαινόμενο.

 

Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕ ΑΓΙΑΣΟΥ

 

 

 

 

ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΤΣΑΜΠΛΑΚΟΣ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

19 Άποψη για τα “Έγγραφο των Αγιασωτών προς τον Κουρουμπλή για την ανεξέλεγκτη παραβατικότητα”

Αφήστε ένα σχόλιο