Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 33χρονος που κατηγορείται ότι βίασε την 22χρονη φοιτήτρια

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα ο 33χρονος φύλακας – security, που κατηγορείται ότι βίασε μία 22χρονη φοιτήτρια μέσα στο δωμάτιό της στις φοιτητικές εστίες.

Την καταγγελία έκανε η ίδια η φοιτήτρια, η οποία πήγε στην αστυνομία και δήλωσε ότι τη Δευτέρα 21 Ιουνίου ο 33χρονος άνδρας πήγε στο δωμάτιό της και τη βίασε.

Ακολούθησε η σύλληψη του φερόμενου ως δράστη, που έγινε την Τετάρτη 23 Ιουνίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LesvosNews.gr, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, δηλώνοντας μάλιστα ότι η ίδια η φοιτήτρια τον κάλεσε στο δωμάτιό της, για να της επισκευάσει το καζανάκι της.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, θα καταθέσει μήνυση για ψευδή καταμήνυση, ενώ το ίδιο σκέφτεται να κάνει και εταιρεία security όπου εργάζεται, ως θιγόμενη γι τη δυσφήμιση που της γίνεται.

Οι δικαστικές αρχές περιμένουν την ιατροδικαστική έκθεση, ώστε να διευκρινιστεί αν υπάρχει βιασμός ή οτιδήποτε άλλο.

Να σημειώσουμε ότι έξω από το δικαστικό μέγαρο της Μυτιλήνης, είχε συγκεντρωθεί μία μικρή ομάδα φοιτητών, οι οποίοι αποδοκίμασαν τον κατηγορούμενο κατά την είσοδό του στα δικαστήρια, ενώ αποδοκίμασαν και την θέση που κράτησε στο θέμα Πρυτανική Αρχή, η οποία έθεσε το θέμα στη κρίση της Δικαιοσύνης.

Μάλιστα είχαν αναρτήσει και πανό που ανέφερε « Μπάτσοι, TV, δικαστικοί, πρυτανικές αρχές καλύπτουν βιαστές»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο