ΕΚΤΑΚΤΟ – Κινηματογραφική σύλληψη νεαρού μετανάστη που μαχαίρωσε επιχειρηματία στο κέντρο της Μυτιλήνης (ΦΩΤΟ)

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΩΡΑ 23:30

Σε συναγερμό τέθηκαν πριν από λίγη ώρα οι άνδρες της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν έναν νεαρό μετανάστη, ο οποίος αποπειράθηκε να κλέψει μέσα από ένα εμπορικό κατάστημα και όταν έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του τον μαχαίρωσε και τράπηκε σε φυγή.

Τελικά ύστερα από κινηματογραφική καταδίωξη οι άνδρες της αστυνομίας κινήθηκαν αστραπιαία και εγκλώβισαν τον νεαρό μετανάστη στην οδό Δημ. Νιάνια, ανάμεσα στο Δημαρχείο και την Τράπεζα της Ελλάδος και αφού τον συνέλαβαν τον οδήγησαν στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου για τα περαιτέρω.

Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν αμέσως στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αφού τα τραύματά του ήταν ευτυχώς ελαφρά.

Να σημειώσουμε επίσης ότι συνελήφθησαν την 27η Μαρτίου  στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 17 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες μπήκαν από κοινού σε κατάστημα εστίασης στην παραπάνω περιοχή, με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να το κατορθώσουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο