Έκρηξη οργής και αγανάκτησης του Γιάννη Συνάνη στην εκπομπή του Γ. Αυτιά στον ΣΚΑΪ – Τα “έχωσε” χοντρά στους Βουλευτές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος είδε τον Γιάννη Συνάνη και δεν τον φοβήθηκε…

Χθες το πρωί ήταν για μία φορά καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής “Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά” στον ΣΚΑΪ, σαν σχολιαστής στην πολιτική συζήτηση για τα θέματα της επικαιρότητας.

Στο πάνελ της εκπομπής ήταν μεταξύ άλλων και οι Βουλευτές Κ. Χρυσόγονος, Α. Ασημακοπούλου, Μ.Χρυσοχοϊδης, Ν. Μαριάς και άλλοι.

Κάποια στιγμή, ο Γιάννης Συνάνης ακούγοντας τα νέα μέτρα που έρχονται από το κλείσιμο της αξιολόγησης, εξερράγη και τα “έχωσε” άγρια στους Βουλευτές του πάνελ, οι οποίοι καθηλώθηκαν από την οργή και την αγανάκτηση του και δεν έβγαζαν κουβέντα.

Ακόμα και ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Χρυσόγονος, απευθυνόμενος προς τον Γιάννη Συνάνη του είπε μεταξύ άλλων: “Έχετε απόλυτο δίκιο… Η πραγματικότητα είναι πολύ δυσάρεστη…”

Ο Γιάννης Συνάνης μεταξύ άλλων είπε στους Βουλευτές, να πάρουν αυτοί τα 400 ευρώ που παίρνουν μισθό και συντάξεις οι Έλληνες πολίτες και να πάνε να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.

Ακόμα έθιξε τα θέματα για το μεταναστευτικό και τουριστικό πρόβλημα στη Λέσβο και τα νησιά του Αιγαίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο