Έκκληση του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης για βοήθεια συμπολίτισσάς μας

fotia_spiti

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, απευθύνει έκκληση για παροχή βοήθειας σε άπορη και άνεργη συμπολίτισσα μας, μητέρα τριών παιδιών, στης οποίας το σπίτι χθες, εκδηλώθηκε πυρκαγιά.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

Άνεργη και διαζευγμένη συμπολίτισσα μας, μητέρα τριών παιδιών, βρίσκεται σε δύσκολη θέση, εξαιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο νοικιασμένο σπίτι της. Ως Δήμος Λέσβου, δρομολογούμε τη χορήγηση εφάπαξ βοηθήματος, όπως εκ του νόμου έχουμε τη δυνατότητα να πράξουμε. Μέχρι την εκταμίευση του όμως, απαιτείται ένα χρονικό διάστημα. Έτσι, απευθύνουμε θερμή παράκληση, όλοι μαζί, να βοηθήσουμε για την αντικατάσταση κάποιων απαραίτητων συσκευών, προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις καθημερινές της ανάγκες.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια χρειάζεται:

  • Ηλεκτρική Κουζίνα
  • Ψυγείο
  • Φούρνο Μικροκυμάτων
  • Πλυντήριο
  • Κατσαρόλες και Τηγάνια

Ελάτε όλοι μαζί να ξαναστήσουμε το σπιτικό της άτυχης αυτής οικογένειας. Μπορούμε!

Όποιοι διαθέτουν κάποιες από τις ανωτέρω συσκευές, ας τηλεφωνήσουν να το δηλώσουν στα γραφεία του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου: 22510-27501 & 22510-45202, εσωτ. 2 στην υπεύθυνη κοινωνική λειτουργό, κα Βούρου Μαρία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο