Καλή επιτυχία παιδιά !!! Ευχές στους υποψήφιους φοιτητές για τις Πανελλήνιες εξετάσεις 2016 – 2017

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017

Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων του σχολικού έτους 2016-2017, εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους να έχετε δύναμη ώστε να δικαιωθεί ο αγώνας που προηγήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα για την κατάκτηση των στόχων σας.

Αναμφίβολα οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι μία από τις πρώτες μεγάλες μάχες που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας αλλά είναι και αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και ξεκίνημα νέων προσπαθειών. Αποτελούν ένα σημαντικό αγώνα στο στίβο των επιδιώξεων και στις δύσκολες στιγμές που διανύει η χώρα μας, η αισιοδοξία και το αγωνιστικό ήθος των μαθητών του τόπου μας πρέπει να μας κάνει υπερήφανους και να μας δίνει ελπίδα για την επόμενη μέρα.

Πιστεύω απόλυτα στη δύναμη των νέων ανθρώπων και στην ικανότητά τους να πετύχουν αυτό που προσδοκούν. Κάθε αγώνας κερδίζεται όταν η προσπάθεια καταβάλλεται μέχρι την τελευταία στιγμή.

Χρειάζεται να οπλιστείτε με ηρεμία, ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αυτοπεποίθηση ώστε να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε τους κόπους και τις θυσίες τις δικές σας, των γονιών σας και των δασκάλων σας με στόχο να αποδώσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας. Να γνωρίζετε ότι πραγματικός νικητής είναι η υπομονή και η αισιοδοξία. Εκείνος που επιμένει να μοχθεί και να αγωνίζεται συνεχώς για το καλύτερο, στο τέλος δικαιώνεται.

Ωστόσο, οι συγκεκριμένες εξετάσεις δεν αποτελούν μοναδική ευκαιρία για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, είναι απλά ένα εισιτήριο για ένα άλλο ταξίδι στον κόσμο της γνώσης και της εμπειρίας. Σε αυτό τον αγώνα δεν υπάρχουν αποτυχημένοι. Απλώς είναι μια διαδικασία μέσω της οποίας δοκιμάζονται οι κόποι σας.

Θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές ευχές μου για καλή επιτυχία σε όλους εσάς που κάνετε αυτό το δύσκολο και συνάμα όμορφο βήμα για το ‘πέρασμά΄ σας από τα μαθητικά θρανία στα έδρανα των Τριτοβάθμιων Εκπ/κών Ιδρυμάτων καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή μου στις οικογένειές σας που ζουν πολύ έντονα τη συγκεκριμένη διαδικασία και αγωνιούν για το μέλλον σας. Να τους ευχηθώ υγεία και θετική σκέψη ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της προσπάθειάς σας. Η πολύπλευρη στήριξη που σας παρέχουν είμαι σίγουρος ότι θα αποφέρει καρπούς στο μέλλον.

Ευχαριστώ από καρδιάς και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων αρωγοί και σύμβουλοι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Αγαπητά μου παιδιά, συνεχίστε να διεκδικείτε τα όνειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι

«Η μόνη αποτυχία που πρέπει να φοβάται κανείς είναι να μην επιμείνει στο στόχο που θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος». George Eliot, Αγγλίδα συγγραφέας

 

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ

Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

 ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΠΙΩΤΑΣ

ΦΥΣΙΚΟΣ

ΠΕΡΙΒ. ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΟΣ, MSc

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο