Έδεσαν σκύλο με σύρμα από το λαιμό… Το ζώο κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του

Στις 18 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης» ενημερώθηκε για την ύπαρξη ενός σκυλιού στην περιοχή Λάμπου Μύλοι Λέσβου το οποίο έφερε τραύμα στο λαιμό του.

Ο κτηνίατρος Παλαιολόγος Πέρρου άνοιξε τον λαιμό του ζώου περιμετρικά για να βγάλει μέσα από την σάρκα του την συρμάτινη θηλιά…

«Το ζωάκι μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό κτηνιατρείο όπου και διαπιστώθηκε ότι κάποιος είχε δέσει με σύρμα (!) το λαιμό του και καθώς το ζώο μεγάλωνε αυτό έμπαινε στο σώμα τους ζώου κομματιάζοντας τις σάρκες του. Ευτυχώς μετά την επέμβαση αφαίρεσης του σύρματος το ζώο είναι καλά στην υγεία του και αναρρώνει.

Τα έξοδα της κτηνιατρικής φροντίδας του ζώου κάλυψε η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης.

Δυστυχώς αυτή δεν είναι η μοναδική ανάλογη περίπτωση. Τους τελευταίους μήνες τρία σκυλιά έχουν βρεθεί σε αντίστοιχη κατάσταση στη Λέσβο. Γεγονός που γεννά απορίες για το αν στο τόπο μας κατοικούν κάποιοι ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ΔΕΝ δένεις με μεταλλικό σύρμα ένα ζώο ή αν κυκλοφορούν ανάμεσά μας ορισμένοι ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΞΑΧΡΙΩΜΕΝΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ζώων, οι οποίοι θέλουν ο θάνατος των ανυπεράσπιστων ζώων να είναι και μαρτυρικός. Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουμε ακόμα;» επισημαίνει ο σύλλογος.

 

 

http://omorfataxidia23.blogspot.gr/

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο