Δυναμική Ελληνική παρουσία στη Σμύρνη για το εμπόριο, τον πολιτισμό και τον τουρισμό (ΒΙΝΤΕΟ)

expo-smirnis

Η Ελλάδα εκτός συνόρων…

Σε μία εποχή, όπου η χώρα μας βρίσκεται κάτω από τη σκεπή των μνημονίων και του οικονομικού αφανισμού, μία Ελληνική εταιρεία από τη Λέσβο τολμά και ανοίγει τις πόρτες του εμπορίου, του πολιτισμού, του τουρισμού και όχι μόνο, εκτός των συνόρων της και μάλιστα στη γειτονική Τουρκία.

Η εταιρεία ΗΧΩ Α.Ε. σε συνεργασία με τον Δήμο Karsiyaka της Σμύρνης  διοργανώνει την 1η Εμπορική – Τουριστική Έκθεση” στην Σμύρνη  η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 17 Απριλίου 2016.

Η έκθεση θα γίνει στον πλουσιότερο Δήμο της Σμύρνης, τον Δήμο του Κορδελιού (Karsiyaka), που κατοικείται από 800.000 ανθρώπους, ενώ οι όμοροι δήμοι κατοικούνται συνολικά από 5.000.000 ανθρώπους.

Υπολογίζεται να επισκεφθούν την έκθεση περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι.

Στον χώρο της έκθεσης ο οποίος είναι 8.000 τ.μ. θα φιλοξενηθούν περίπου 100 περίπτερα, ενώ σε stage 120 τ.μ. θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης συναυλίες και διάφορα πολιτιστικά δρώμενα από την Ελλάδα και την Τουρκία

Σκοπός της έκθεσης είναι η παρουσίαση και προβολή επιχειρήσεων προϊόντων και υπηρεσιών στη γείτονα Τουρκία.

Στην έκθεση μπορούν να συμμετάσχουν όλων των ειδών επιχειρήσεις παραγωγής εμπορίου και μεταποίησης , βιοτεχνίες, συνεταιρισμοί, ξενοδοχειακές μονάδες, τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, επιμελητήρια, ΟΤΑ απ’  όλη την Ελλάδα.

Η έκθεση η οποία συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Karsiyaka,  θα τεθεί υπό την Αιγίδα Υπουργείων της Ελλάδας και της Τουρκίας – υπό την αιγίδα Δήμων και Επιμελητηρίων Ελλάδας και Τουρκίας.

Η έκθεση προβάλλεται ήδη από τα Τουρκικά ΜΜΕ και αποτελεί μεγάλο εμπορικό και πολιτιστικό γεγονός στη μεγαλούπολη της Σμύρνης η οποία κατοικείται από 6.000.000 κατοίκους.

Μεγάλη προβολή γίνεται από τον Δήμο Karsiyaka με banners και αφίσες, στην ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης.

Το Lesvosnews.gr θα βρίσκεται στη Σμύρνη και θα σας μεταδώσει απ’ ευθείας το τριήμερο των εκδηλώσεων της έκθεσης, ενώ ο Γιάννης Συνάνης θα μεταφέρει με ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις στα Ελληνικά κανάλια, τα σημαντικότερα γεγονότα του τριημέρου.

Δείτε στο βίντεο που σας παραθέτουμε, τι μας λέει για το μεγάλο αυτό γεγονός, ο διευθυντής της ΗΧΩ Α.Ε. Δημήτρης Τσαμουράς.

Σχετικές δημοσιεύσεις

21 Άποψη για τα “Δυναμική Ελληνική παρουσία στη Σμύρνη για το εμπόριο, τον πολιτισμό και τον τουρισμό (ΒΙΝΤΕΟ)”

Αφήστε ένα σχόλιο