Δραματική έκκληση των αστυνομικών προς τη ΔΕΗ… Δώστε μας ρεύμα και βοηθήστε μας

Δραματική έκκληση προς τη ΔΕΗ απευθύνει το εκλεγμένο μέλος της Ε.ΑΣ.Υ ΛΕΣΒΟΥ  και  αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ Αντώνης Χρυσίδης.

Όπως καταγγέλλει, οι συνάδελφοί του λόγω εκτάκτων αναγκών που προέκυψαν από το σεισμό, εργάζονται σε εξοντωτικές βάρδιες, αλλά αυτό που τους ενοχλεί είναι, ότι εδώ και δύο μέρες τα προκατασκευασμένα σπίτια που έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο της Βρίσας είναι χωρίς ρεύμα, με ότι αυτό συνεπάγεται κυρίως λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Διαβάστε τι αναφέρει στην καταγγελία του…

“Έλεος κύριοι !!!!! Εδώ και πάνω από δέκα μέρες τώρα (δεν ξέρουμε και για πόσο καιρό ακόμη), εκτελούμε υπηρεσία στη Βρίσα Λέσβου κάνοντας καθημερινά τουλάχιστον δεκάωρες υπηρεσίες ,συμπεριλαμβανομένου και το χρόνου μετάβασης στο σημείο .Λόγο λοιπόν της έκτακτης κατάστασης ας το παρακάμψουμε αυτό, αν και θα πρέπει άμεσα να βρεθεί μια λύση το συντομότερο δυνατόν. Στις εισόδους ελέγχου του χωρίου έχουν τοποθετηθεί δυο προκατασκευασμένα σπίτια για την διευκόλυνση των συναδέλφων. Εδώ και δυο μέρες τώρα έχουν μείνει χωρίς ρεύμα λόγο διαδικαστικού κωλύματος από τη ΔΕΗ. Αν και οι διαβεβαιώσεις που είχαμε λάβει ήταν ότι ως σήμερα το μεσημέρι θα τακτοποιηθεί το θέμα είμαστε ακόμη στην αναμονή.. Δεκάδες συνάδελφοι ανά βάρδια ταλαιπωρούνται καθημερινά βρισκόμενοι κυριολεκτικά μέσα στον δρόμο και το λιοπύρι μην μπορώντας λόγο των υπερβολικών θερμοκρασιών που αναπτύσσονται εντός τον σπιτιών να τα πλησιάσουν καν.. ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΔΩΣΤΕ ΆΜΕΣΑ ΛΎΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ.

ΧΡΥΣΙΔΗΣ Αντώνιος

Εκλεγμένο Μελος Ε.ΑΣ.Υ ΛΕΣΒΟΥ –  Αντι/πος στην ΠΟΑΣΥ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ LESVOSNEWS.GR

Εκμεταλλευόμαστε της ευκαιρίας να γράψουμε ένα δικό μας σχόλιο για τη ΔΕΗ, η οποία με τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει το νησί μας, συχνά μας φέρνει προ αδιεξόδου και βάλλεται πανταχόθεν.

Θα πρέπει όμως να αναγνωρίσουμε τις φιλότιμες υπερπροσπάθειες των εργαζομένων της, οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν τους πολίτες της Λέσβου.

Και το λέμε αυτό γιατί έχουμε γίνει μάρτυρες συγκεκριμένων περιστατικών.

Πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή των Κεραμειών είχαν σημειωθεί αρκετές ζημιές και διακοπές στο δίκτυο της ΔΕΗ από τους κεραυνούς.

Όταν κλήθηκε η τεχνική υπηρεσία της ΔΕΗ να στείλει έναν υπάλληλο να ελέγξει τη ζημιά, διαπιστώθηκε ότι είχε χτυπηθεί μία κολόνα στην κορυφή της και είχε κάψει τα καλώδια.

Μόνη λύση για την αποκατάσταση της ζημιάς ήταν να ανεβεί ο υπάλληλος εν μέσω καταιγίδας και κεραυνών και να αποκαταστήσει τη βλάβη.

Παρά τις παροτρύνσεις των κατοίκων να το κάνει την επόμενη μέρα το πρωί, ο υπάλληλος της ΔΕΗ ανέβηκε στην κολόνα με όποιους κινδύνους για τη ζωή του αντιμετώπιζε και αποκατέστησε τη ζημιά.

Στη περίπτωση του σεισμού στη Βρίσα επίσης, μας έκανε μεγάλη εντύπωση το γεγονός, ότι μετά από δύο ημέρες από το σεισμό, η ΔΕΗ κατάφερε μέσα στα ερείπια να δώσει ρεύμα σε κεντρικά σημεία του χωριού και σε κάποια καταστήματα και σπίτια.

Το θεωρούμε άθλο, αν συνυπολογίσει κανείς ότι στη Βρίσα δεν υπήρχε ένα καλώδιο που να μην είχε κοπεί.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο