Διαιτητής έφαγε μπαλιά στο μάτι και περίμενε μάταια 1,5 ώρα στο Νοσοκομείο Οφθαλμίατρο… Έφυγε τελικά στη Χίο !!!

Ένα ακόμα περιστατικό, έρχεται να προστεθεί στα τόσα που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και που δυστυχώς δημιουργούν αρνητική εικόνα γι αυτό.

Ο Αγησίλαος Σπυριάδης που κατάγεται από τη γειτονική μας Χίο, ήταν ο διαιτητής του αγώνα Γ’ Εθνικής Αιολικού – Φωστήρα  (για την ιστορία νίκησε ο ΑΙΟ με 2 – 0), όταν σε μία φάση δέχθηκε μία δυνατή μπαλιά στο πρόσωπό του.

Με αρκετή δυσκολία και έντονους πόνους στο μάτι του, κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα, όμως αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα, ένοιωσε εντονότερους πόνους στο μάτι του, που συνοδευόταν με ζαλάδες και θολούρες στην όρασή του.

Με τη βοήθεια κάποιων συναδέλφων του μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Μυτιλήνης για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Εκεί, σύμφωνα με μαρτυρίες του στενού του φιλικού περιβάλλοντος, ο Χιώτης διαιτητής περίμενε για περισσότερο από 1,5 ώρα για να τον εξετάσει Οφθαλμίατρος.

Η ώρα πέρασε τις 19:00 και ο Αγησίλαος Σπυριάδης βλέποντας ότι δεν θα έρθει τελικά γιατρός για να τον εξετάσει, πήγε στο λιμάνι της Μυτιλήνης, πήρε το πλοίο που έφευγε στις 20:00 και μόλις έφθασε στη Χίο, πήγε αμέσως και εξετάστηκε από γιατρό.

Το παράπονο που διατύπωναν οι συνεργάτες του που τον πήγαν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ήταν ότι όση ώρα περίμεναν στους διαδρόμους έξω από τα εξωτερικά ιατρεία, πέρασαν και εξετάστηκαν πολλοί μετανάστες, οι οποίοι με την παρέμβαση μελών των ΜΚΟ που τους συνόδευαν, είχαν “ιδιαίτερη μεταχείριση” παντού.

 

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η φωτογραφία μας είναι προϊόν φωτο – μοντάζ.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Διαιτητής έφαγε μπαλιά στο μάτι και περίμενε μάταια 1,5 ώρα στο Νοσοκομείο Οφθαλμίατρο… Έφυγε τελικά στη Χίο !!!”

Αφήστε ένα σχόλιο