Διανομή δωρεάν προϊόντων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ σε άπορους του Δήμου Λέσβου

Από την  Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Λέσβου, γίνεται γνωστό ότι:

 Συνεχίζοντας την υλοποίηση διανομών δωρεάν προϊόντων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ, του οποίου ως Δήμος Λέσβου είμαστε δικαιούχος φορέας, ενημερώνουμε τους ωφελούμενους ΚΕΑ- Δικαιούχους του ΤΕΒΑ οι οποίοι έχουν ενεργές αιτήσεις – δηλαδή εισέπραξαν το ΚΕΑ κατά τον προηγούμενο μήνα – ότι θα πραγματοποιήσουμε δωρεάν διανομή προϊόντων σε όλη την Λέσβο.

Οι συνολικοί δικαιούχοι- ωφελούμενοι της διανομής αυτής είναι 4491 δημότες μας (2118 οικογένειες) σε όλη την Λέσβο.

Στις Δημοτικές Ενότητες (πλην Μυτιλήνης- Θερμής) οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν κατά τόπους από τους εργαζόμενους μας στο Βοήθεια στο Σπίτι για την ημέρα, τον τόπο και την ώρα της διανομής.

Η διανομή για την Δημοτικές Ενότητες Μυτιλήνης και Θερμής θα πραγματοποιηθεί:

Από την Δευτέρα 18 έως και την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019, στις αποθήκες μας στην ΕΨΥΠΑΛ -ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ από ώρες 8.30 έως 12.30.

    Θα διανεμηθούν συνολικά σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες 25.565 τεμάχια  προϊόντων .

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι: ζυμαρικά, φακές, ζάχαρη, καφές, φρυγανιές, μαρμελάδα και ελαιόλαδο (για οικογένειες από τέσσερα άτομα και πάνω).

 Οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ- ΤΕΒΑ που επιθυμούν να παραλάβουν τα προϊόντα που δικαιούνται πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχουν μαζί τους αντίγραφο της αίτησης ΚΕΑ- ΤΕΒΑ, καθώς επίσης και την ταυτότητα τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο