Διαμαρτυρία στη μέση του δρόμου από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου που η ΜΚΟ μετέτρεψε σε άτυπο Hotspot(ΦΩΤΟ)

Σε απόγνωση βρίσκεται εδώ και πολλές ημέρες ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στη Λάρσο Χαράλαμπος Αχλάτης, που έχει κάνει κατάληψη μία ΜΚΟ και το έχει μετατρέψει σε άτυπο Hotspot.

Οι προσπάθειές του μέσω της νομικής οδού, για την απομάκρυνση των μεταναστών που διαμένουν στο ακίνητό του δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα μέχρι τώρα και έτσι αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί ξαπλώνοντας στη μέση του οδοστρώματος στο 10ο χλμ του οδικού Εθνικού δικτύου Μυτιλήνης – Καλλονής.

Ο Χαράλαμπος Αχλάτης έφτασε στο σημείο να μηνύσει ανώτατους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας και άλλους αξιωματούχους που ασχολούνται με το μεταναστευτικό θέμα, θεωρώντας τους υπεύθυνους για την ταλαιπωρία την οποία υφίσταται.

Η μηνυτήρια αναφορά του Χαράλαμπου Αχλάτη

Χθες λοιπόν το απόγευμα αποφάσισε να προβεί στην κατάληψη του οδοστρώματος, ξαπλώνοντας στη μέση του δρόμου, με άμεσο κίνδυνο ακόμα και για την ίδια του τη ζωή, αφού λίγο αργότερα σκοτείνιασε και δεν ήταν εύκολα ορατός από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Στο σημείο έφτασε αμέσως ισχυρή αστυνομική δύναμη που διέκοψε την κυκλοφορία το αυτοκινήτων από το ένα ρεύμα που κατευθυνόταν από Καλλονή προς Μυτιλήνη.

Ο Χαράλαμπος Αχλάτης ξαπλωμένος ημίγυμνος στο οδόστρωμα με τα αυτοκίνητα να περνούν με ταχύτητα από δίπλα του

Μάταια ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου προσπαθούσε να τον πείσει να εγκαταλείψει το οδόστρωμα.

Η αστυνομία προφανώς από άνωθεν εντολές δεν προχώρησε στην άμεση σύλληψή του με την αυτόφωρη διαδικασία- υπήρχαν ποινικά αδικήματα για τη διαμαρτυρία του όπως παρακώλυση συγκοινωνιών κλπ – δεδομένου ότι αναγνώριζαν το δίκαιο αίτημα του.

Ο Χαράλαμπος Αχλάτης ζήτησε τηλεφωνικά την παρέμβαση του Γιάννη Συνάνη ο οποίος έφτασε μετά από λίγη ώρα στο σημείο της διαμαρτυρίας του.

Ο αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής Δημήτρης Μπριλλάκης που βρισκόταν στο σημείο ως επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης και ο διοικητής ασφάλειας Μυτιλήνης Μιχάλης Δουλαγέρης δεν επέτρεψαν τον Γιάννη Συνάνη να πλησιάσει τον Χαράλαμπο Αχλάτη, προφασιζόμενοι ότι ήταν σε εξέλιξη απόρρητη αστυνομική επιχείρηση !!!

Τελικά λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ ο Χαράλαμπος Αχλάτης πήρε τις διαβεβαιώσεις ότι μέχρι την Παρασκευή θα μεταφερθούν οι μετανάστες σε άλλο χώρο και εγκατέλειψε το οδόστρωμα.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο