Διαγωνισμός ποίησης και τραγουδιού με θέμα τον έρωτα για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Μυτιλήνης για τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου (11 – 14 Φεβρουαρίου 2017), η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε μεταξύ άλλων και τη διεξαγωγή διαγωνισμών ποίησης και τραγουδιού, με θέμα τον έρωτα.

Στους δύο διαγωνισμούς, μπορούν να συμμετέχουν δημότες όλων των ηλικιών της Λέσβου, αλλά και όλης της Ελλάδας, με ένα (ή παραπάνω) ανέκδοτο ποίημα ή τραγούδι.

Τα ποιήματα και τα τραγούδια που θα διαγωνισθούν, πρέπει να περιέλθουν στην Οργανωτική Επιτροπή των εκδηλώσεων, μέχρι την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 2 μ.μ.

Τα επικρατέστερα ποιήματα και τραγούδια, θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση “Ερωτική βραδιά”, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας, όπως αυτοί θα αναδειχθούν από την ψηφοφορία Επιτροπών και Κοινού, θα απονεμηθούν έπαινοι – βραβεία.

Για περισσότερες πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής:

α) Αθηνά Ιωσηφέλλη (Αντιδημαρχία Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς), τηλ. 22510 37050 & 6937 476075, email: ethel.genia@hotmail.com, και β) Κωνσταντίνα Ψυρούκη (Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης), τηλ. 22510 37394, email: theatro@mytilene.gr

Συνδιοργάνωση – συμμετέχοντες φορείς στην Οργανωτική Επιτροπή: 

  • Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης, Δήμου Λέσβου
  • Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Τουρισμού, Δήμου Λέσβου
  • Αντιδημαρχία Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς, Δήμου Λέσβου
  • Ν.Π.Δ.Δ. Τουρισμού, Πολιτισμού, Αθλ/σμού Δήμου Λέσβου
  • Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης
  • Ένωση Τουριστικών & Ναυτικών Πρακτόρων Λέσβου
  • Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου
  • Εθελοντές – δημότες Μυτιλήνης

Για την Οργανωτική Επιτροπή,

 

Πάνος Πίτσιος                                            Κώστας Αστυρακάκης

 

Πρόεδρος Δ/Κ Μυτιλήνης                       Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο