Διαφωνεί τώρα με το λουκέτο στο 8ο Δημοτικό Σχολείο η πρόεδρος των γονέων Μαρία Κουρδουσά (ΒΙΝΤΕΟ)

louketo-kourdousa

«Διαφωνώ με όλα όσα έγιναν. Οι αρχές μου και ο τρόπος που μεγαλώνω τα παιδιά μου απέχουν από το κλείσιμο του σχολείου. Ως γονιός πιστεύω ότι η θέση του κάθε παιδιού είναι στο σχολειό,»  δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης, Μαρία Κουρδουσά, στην ΕΡΑ Αιγαίου.

Η Μαρία Κουρδουσά μίλησε επίσης για “ανεξέλεγκτη αντίδραση ορισμένων γονιών”.

Στην κάμερα του LesvosNews.gr όμως που είναι αδιάψευστος μάρτυρας, δήλωσε ότι “…λογικά θα μπει λουκέτο στο σχολείο, έχουμε αποφασίσει όλοι οι γονείς ομόφωνα να ΒΑΛΟΥΜΕ λουκέτο στο σχολείο… Κανένας δεν θα φέρει τα παιδιά του μέχρι να λυθεί το θέμα”.

Άρα και δική της απόφαση…

Γιατί λοιπόν τώρα διαχωρίζει τη θέση της από τους υπόλοιπος γονείς;

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του LesvosNews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ era-aegean.gr

“Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης Μαρία Κουρδουσά, δήλωσε σε συνέντευξή της στην ΕΡΑ Αιγαίου, ότι διαφωνεί με όλα όσα έγιναν στο σχολείο και το λουκέτο που έβαλε ένας γονιός.

Η κυρία Κουρδουσά διαχώρισε ανοιχτά τη θέση της για την απόφαση ορισμένων γονέων να κλειδώσουν με λουκέτο την εξώπορτα του 8ου Δημοτικού. Για τα γεγονότα, η κυρία Κουρδουσά τόνισε: «Προσπάθησα από την αρχή να πείσω τους υπόλοιπους γονείς ότι πρέπει να περιμένουμε την ενημέρωση για το ζήτημα. Δυστυχώς η ανεξέλεγκτη αντίδραση ορισμένων δεν μου άφησε περιθώριο για καμία άλλη ενέργεια. Νιώθω ότι ντροπή για τις εικόνες που κυκλοφόρησαν από το σχολείο μας στο οποίο φοιτούν ήδη δεκάδες παιδιά μεταναστών και στο σύνολό τους οι γονείς είναι άνθρωποι οικογενειάρχες και ανεκτικοί. Μεγαλώνω τα παιδιά μου με τις αξίες του σεβασμού, της αλληλεγγύης, και της αγάπης για το συνάνθρωπο. Μπορώ να δικαιολογήσω το φόβο ορισμένων γονέων, αλλά η θέση των προσφυγόπουλων είναι μέσα στα παιδιά γιατί πάνω απ΄όλα είναι παιδιά και μάλιστα προέρχονται από δύσκολες καταστάσεις.

Καλώ όλους τους γονείς να σκεφτούν πως σε αυτό το σχολειό κάποτε φοίτησαν οι παππούδες μας, οι οποίοι ήταν πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία, και να πράξουν το χρέος τους να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά. Θα είναι το καλύτερο μάθημα που θα πάρουν τα παιδιά μας από τα σχολειά.»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο