Διαφεύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του ο ΕΠΟΠ Μ.Γ. – Μεταφέρθηκε στην Αθήνα όπου και νοσηλεύεται

Ο 30χρονος επαγγελματίας οπλίτης Μ.Γ. που αποπειράθηκε χθες στις 12:30 το μεσημέρι να βάλει τέλος στη ζωή του,  φαίνεται ότι διαφεύγει οριστικά τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Μετά το επιτυχημένο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε από τους γιατρούς του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα με C130 στην Αθήνα όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου αλλά η κατάσταση του παραμένει ακόμα κρίσιμη.

Ως γνωστόν ο Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠΟΠ) Λοχίας Τεθωρακισμένων Μ.Γ., που υπηρετεί σε Μονάδα της 98 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (98 ΑΔΤΕ), αυτοπυροβολήθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες με το υπηρεσιακό του όπλο στο στρατόπεδο της Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού ο άτυχος οπλίτης κατάγεται από την Καζακστάν, είναι έγγαμος και σύμφωνα με πληροφορίες του Lesvosnews.gr είναι πατέρας ενός μικρού παιδιού ενώ σε λίγες ημέρες περιμένει και το δεύτερο παιδί του αφού η σύζυγός του είναι έγκυος.

Όλοι οι συνάδελφοι του είναι συγκλονισμένοι και μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον άτυχο οπλίτη, ενώ όπως υποστηρίζουν ο 30χρονος Μ.Γ. δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο