Διαδικτυακή ψηφοφορία του LesvosNews.gr – Ψηφίστε ποιον θα επιλέγατε σήμερα για ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΣΒΟΥ

Μας απομένουν δύο χρόνια και λίγες ημέρες, μέχρι τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές, που αν δεν αλλάξει κάτι συνταρακτικό, θα διεξαχθούν τον Μάϊο του 2019, για την εκλογή του νέου Δημάρχου Λέσβου, που όπως φαίνεται θα είμαστε και πάλι ένας ενιαίος Δήμος.
Το LesvosNews.gr πραγματοποιεί μία διαδικτυακή ψηφοφορία, η οποία ασφαλώς δεν γίνεται με κάποια επιστημονική μέθοδο, αλλά καταγράφει τάσεις και ενδείξεις όσων απαντούν, στα ερωτήματα που τίθενται προς απάντηση.
Το ζητούμενο ερώτημα είναι, ποιον από τους 7 προτεινόμενους υποψήφιους Δημάρχους Λέσβου θα ψηφίζατε, αν είχαμε σήμερα εκλογές, με τα σημερινά δεδομένα και χωρίς κανένα κομματικό κριτήριο.
Ζητούμενο για τη συγκεκριμένη ψηφοφορία είναι η επιλογή του προσώπου με τα κριτήρια, της καταλληλότητας, της ικανότητας, του ήθους, της εμπειρίας και όλων εκείνων των στοιχείων που απαιτούνται από τους πολίτες για έναν άξιο Δήμαρχο.
Έχετε δικαίωμα ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ΨΗΦΟΥ και βλέπετε άμεσα, τα μέχρι εκείνη τη στιγμή αποτελέσματα της ψηφοφορίας, πηγαίνοντας στις επιλογές που βρίσκονται στο κάτω μέρος της κάρτας ψηφοφορίας.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει για 7 ημέρες

Απαραίτητη διευκρίνηση…
Η σειρά των υποψηφίων στην κάρτα ψηφοφορίας, έχει γίνει με αλφαβητική σειρά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

9 Άποψη για τα “Διαδικτυακή ψηφοφορία του LesvosNews.gr – Ψηφίστε ποιον θα επιλέγατε σήμερα για ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΣΒΟΥ”

 1. Petros Petridis

  Νομίζω ότι είναι ο πιο κατάλληλος ..!!!

 2. Ειρήνη

  Οι ίδιοι και οι ίδιοι… Βαρεθήκαμε ρε παιδιά…

 3. ΕΛΕΝΗ ΣΓΟΥΡΕΛΛΗ

  ΙΚΑΝΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΣ,ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

 4. kv

  βάλτε τον κύριο Αθανασίου να δούμε τα αποτελέσματα.

 5. ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΣΒΟΥ

Αφήστε ένα σχόλιο