Χριστιάνα Καλογήρου… Η μοναδική υποψήφια που φοβήθηκε να πάει στην Τηλεόραση Μυτιλήνης

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου  δεν τόλμησε να πάει στην Τηλεόραση Μυτιλήνης στο κεντρικό δελτίο που παρουσιάζει ο Γιάννης Συνάνης, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο δημοσιογράφος την προκάλεσε κατ’ επανάληψη μέσα από τον αέρα.

Η κ. Καλογήρου πήγε και έδωσε συνέντευξη σε τοπικά ΜΜΕ τα οποία χρηματοδότησε προεκλογικά και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να της βγάλουν τα άπλυτα στη φόρα.

Η Χριστιάνα Καλογήρου γνώριζε πολύ καλά ότι θα πέρναγε ένα εφιαλτικό βράδυ με τον Γιάννη Συνάνη να της ζητά πιεστικά απαντήσεις για πολλά θέματα.

Πρώτα από όλα για το μεταναστευτικό και την κατάντια των νησιών μας εξαιτίας της χαλαρής της αντίδρασης προς τα κυβερνητικά σχέδια που μετέτρεψαν το Βόρειο Αιγαίο σε αποθήκες ψυχών.

Μετά για τα πεταμένα λεφτά στην τουριστική προβολή των νησιών του Βορείου Αιγαίου τα οποία έχουν βουλιάξει από την πτώση του τουρισμού αφού οι συμμετοχές της Περιφέρειας σε διάφορες εκθέσεις ήταν ταξιδάκια αναψυχής χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Η κ. Καλογήρου θα έπρεπε να δώσει εξηγήσεις και για τη δακοκτονία αφού οι αγρότες πνέουν τα μένεα εναντίον της.

Ακόμα θα έπρεπε να απαντήσει στα ερωτήματα των σεισμοπαθών της Βρίσας που 2 χρόνια μετά το φονικό σεισμό δεν έχουν πάρει καμία απολύτως αποζημίωση.

Αυτά και άλλα πολλά ήταν τα θέματα που απέφευγε να απαντήσει η κ. Καλογήρου γι αυτό και εμφανίστηκε ποτέ στην Τηλεόραση Μυτιλήνης από όπου πέρασαν όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι και για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αλλά και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο