ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – Χωρίς οδηγούς ασθενοφόρων το ΚΥ Πολιχνίτου – Κάποιοι παίζουν με τις ανθρώπινες ζωές

ΣΟΣ εκπέμπει το ΚΥ Πολιχνίτου αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lesvosnews.gr ενημέρωσε το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης ότι από το Δεκέμβριο δεν θα έχει κανέναν οδηγό για τα ασθενοφόρα του από τους τρεις που είχε διάθεσή του με αποτέλεσμα να τίθενται σε κίνδυνο ακόμα και της ζωής τους πολλοί κάτοικοι της ευρύτερης αυτής περιοχής.

Ο ένας από τους τρεις οδηγούς έγινε αποθηκάριος στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ο άλλος πήρε μετάταξη στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ο τρίτος παίρνει ένα μήνα αναρρωτική άδεια !!!

Αναρωτιόμαστε ποιοι καρεκλοκένταυροι παίρνουν και υπογράφουν αυτές τις αποφάσεις, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – Χωρίς οδηγούς ασθενοφόρων το ΚΥ Πολιχνίτου – Κάποιοι παίζουν με τις ανθρώπινες ζωές”

 1. Ζωγράφου Χρυσούλα

  Να δηλώσω εξ αρχής ότι χαίρομαι που η ιστοσελίδα σας ασχολείται με το Κ.Υ.Πολιχνίτου.
  Μόνο που πριν γράψετε το σχόλιο σας, σωστό θα ήταν να επικοινωνούσατε και με τη διοίκησή του.
  Τον τελευταίο χρόνο η αναβάθμιση του ΚΥΠολιχνίτου τόσο στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες όσο και στις εργασίες ανακαίνισή του, είναι πολύ σημαντικές και οι κάτοικοι αυτό το έχουν εκτιμήσει πολύ.
  Η έλλειψη προσωπικού όλων των ειδικοτήτων ήταν τα χρόνια των μνημονίων τέτοια που το ΚΥΠολιχνίτου είχε φτάσει στα όρια να κλείσει!! Ποιος το έχει ξεχάσει παρακαλώ;;
  Σήμερα έχουμε επάρκεια και σε νοσηλευτικό, και σε βοηθητικό προσωπικό καθώς οι προσλήψεις μάλιστα συνεχίζονται.
  Δυσκολία υπάρχει ακόμη στις θέσεις των οδηγών. Και πράγματι για λίγο καιρό ακόμη θα εξακολουθεί το ΕΚΑΒ, με το οποίο έχουμε άριστη συνεργασία, να καλύπτει τις ανάγκες μας . Το ενδιαφέρον που έχει εκφραστεί αυτές τις ημέρες για τις θέσεις οδηγών στην προκήρυξη του επικουρικού προσωπικού, μάς δίνει τη βεβαιότητα ότι σύντομα θα λυθεί κι αυτή η δυσκολία.
  Η μετακίνηση του υπαλλήλου που αναφέρετε, έγινε σύμφωνα με όλες τις νόμιμες διαδικασίες και καθόλου δεν αφορά σε δράση καρεκλοκένταυρων. Αυτοί δε, που δηλώνουν συγχισμένοι απ αυτό, θα ωρύονταν το ίδιο, αν καταστρατηγούνταν τα δικαιώματα των εργαζομένων!!! Σε λόγια δηλαδή να βρίσκονται. Εξάλου – αν πράγματι είναι από το ΕΚΑΒ η πηγή των πληροφοριών σας, πρόταση λύσης υπάρχει προς το ΕΚΑΒ που θα αντιμετώπιζε προσωρινά το θέμα.

  Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να επισκευθήτε το Κ.Υ.Πολιχνίτου και να εκτιμήσετε ιδίοις όμμασι τις σημαντικές αλλαγές του .
  Με εκτίμηση
  χρυσούλα Ζωγραφου. Συντονίστρια Ιατρικής Υπηρεσίας ΚΥΠΟλιχνίτου

Αφήστε ένα σχόλιο