“Χορεύουμε για την ζωή” παίζουμε μουσική και τραγουδάμε !!! 3 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για την πληγωμένη Βρίσα

3 ΜΑΡΤΙΟΥ στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !

«Χορεύουμε για την ζωή» παίζουμε μουσική και τραγουδάμε !!!

Μια εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στην δοκιμασμένη από τους σεισμούς ΒΡΙΣΑ και την γύρω περιοχή και όλα τα έσοδα από τις εισπράξεις θα διατεθούν στο Γυμνάσιο , Λύκειο Πολιχνίτου εκπαιδευτικού κέντρου της πληγείσας περιοχής .

Μια συνδιοργάνωση τεσσάρων χορευτικών σωματείων της συμπρωτεύουσας : πρότυπη ομάδα καλλιτεχνικού χορού «‘Εκνευσις», κέντρο μελέτης παραδοσιακού χορού «Κύκλος»,Χορευτικός όμιλος Θεσσαλονίκης «Χ.Ο.Θ» ,σωματείο «Χοροστάτες»σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης !!!

Σε αυτή την μεγάλη φιλανθρωπική γιορτή έχει την τιμή να είναι προσκεκλημένο το χορευτικό του Μεσοτόπου (συλλόγου «ο Μεσότοπος»)που το χαρακτηρίζει η αυθεντικότητα του ,μαζί τους και ο καταξιωμένος καλλιτέχνης Βαγγέλης Σαραντίδης ,γνήσιος εκφραστής της μουσικής του τόπου μας !

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές καθώς και στο Νομικό πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου για την στήριξη της αποστολής στην Θεσσαλονίκη και ιδιαιτέρως στον πρόεδρο του ,Αντιδήμαρχο Δημήτρη Αλεξίου έναν άνθρωπο με ευαισθησία και σεβασμό στις παραδόσεις του τόπου μας που θα δώσει και το παρών !

ΟΛΟΙ μαζί λοιπόν στην πανέμορφη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και σε ένα κατάμεστο από κόσμο Μέγαρο Μουσικής !!!!!!!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο