Μπράβο !!! Τρία χρυσά και ένα αργυρό ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

nom-3-xrisa-1

Μεγάλη επιτυχία είχε ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανάπτυξης κωπηλασίας που διεξάχθηκε στις Σέρρες 3-4 Σεπτεμβρίου. Κατακτώντας 3 χρυσά και 1 αργυρό ο Ν.Ο.Μ. αναδείχθηκε πολυνίκης.

Η ομάδα έφτασε στο κωπηλατοδρόμιο του Πεθελίνου στις 2 Σεπτεμβρίου κάνοντας προπόνηση στον στίβο με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία.

Όλοι μαζί πήραν μια ανάσα και ξεκίνησαν δυναμικά την πρώτη μέρα των αγώνων(3-9-16) για τους προκριματικούς.

Η ομάδα ξεκίνησε πολύ μαχητικά , ειδικά η Λεβεντέλλη και η Καλίτσα που έκαναν τον πρώτο καλύτερο χρόνο και στις δύο κούρσες. Όσο και οι υπόλοιποι που έκαναν πολύ καλούς χρόνους.

Την δεύτερη μέρα των αγώνων(4-9-16) όπου έγιναν οι τελικοί όλα τα παιδιά παρά το άγχος και το στρες που είχαν έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν και κατάκτησαν αυτές τις θέσεις λόγω της προπόνησης τους αλλά πάνω από όλα και της θέλησής τους.

nom-3-xrisa-2

Όλα τα παιδιά πήγαν εξαιρετικά κατακτώντας τις παρακάτω θέσεις:

  • 1η θέση μονό σκιφ κορασίδων Ανάπτυξης (2002-2003) με την Χρυσή Καλίτσα
  • 1η θέση μονό σκιφ κορασίδων Ανάπτυξης (2004) με την Ελένη Λεβεντέλλη
  • 1η θέση μονό σκιφ παίδων Ανάπτυξης (2004) με τον Χρήστος Λάσκαρης
  • 2η θέση διπλό σκιφ παίδων Ανάπτυξης (2002-2003) με τους Αρτέμιος Σαμαράς-Μάριος Κοντός
  • 6η θέση μονό σκιφ παίδων Ανάπτυξης (2002-2003) με τον Γιάννης Ξυνέλλης
  • 6η θέση διπλό σκιφ κορασίδων Ανάπτυξης& (2002-2003) με τις Μαρία Τσολάκη -Μαρία Καρούλη
  • 16η θέση σκιφ παίδων Ανάπτυξης (2002-2003) με τον Μιχάλης Καλατζής

nom-3-xrisa-3

Είναι σημαντικό να τονίσουμε για την Χρυσή Καλίτσα, όπου βγήκε πρώτη στην Ελλάδα, ότι είχε σοβαρό τραυματισμό και στα δύο της γόνατα λόγο μη επαρκείς κρατικών χώρων προπονήσεις  και είχε μείνει εκτός προπόνησης για 6 ολόκληρους μήνες επίσης πως είχε πάθει πνευμονία σχεδόν 1 μήνα πριν τους αγώνες πράγμα που σημαίνει πως ξανά άρχισε πάλι από το μηδέν, όλα αυτά μέσα σε ένα μήνα κατόρθωσε το ακατόρθωτο. Πολλοί πίστευαν σε αυτήν και άλλοι όχι τόσο. Ήρθε όμως η στιγμή που απέδειξε σε όλους τι αξίζει. Έτσι με το που γύρισε στη Μυτιλήνη είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που την στήριζαν και που της έδωσαν αυτήν την θαυμάσια ψυχολογία.

Ευχόμαστε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έκαναν τα πάντα για το νησί μας και καλή σχολική χρονιά επίσης καλές προπονήσεις.

 

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Εγγλέζος

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο