Μπράβο σε όλους !!! Μαθήματα ανθρωπιάς από τους μαθητές του Γυμανασίου Γέρας !!!

 

lykeio-geras 

Οι μαθητές του Γυμνασίου Γέρας αφουγκραζόμενοι τους κυκεώνες μέσα από τους οποίους όλοι σήμερα δρασκελίζουμε και υλοποιώντας την διδασκαλία του Χριστού «ο έχων δυο χιτώνας να δίνει έναν στον συνάνθρωπο του», με απαράμιλλη προθυμία έσπευσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα αλληλεγγύης του Γυμνασίου Γέρας προσκομίζοντας τρόφιμα-είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση ευπαθών οικογενειών της τοπικής κοινωνίας της Γέρας.

Μάλιστα οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου για να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την συγκέντρωση τροφίμων οργάνωσαν και υλοποίησαν για δύο μέρες, Τρίτη 13 και Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016, ΜΠΑΖΑΡ γλυκών και αρμυρών εδεσμάτων στο χώρο του Γυμναστηρίου του σχολείου. Τα εδέσματα αυτά απήλαυσαν τόσο οι διδάσκοντες των δυο σχολειών, Γυμνασίου και Λυκείου, όσο και οι μαθητές.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν και από τις δυο προσπάθειες δόθηκαν στους ιερείς των ενοριών των χωριών της Γέρας, οι οποίοι ανέλαβαν να τα διανείμουν σε ευπαθείς οικογένειες.

Η διοίκηση του Γυμνασίου Γέρας και ο σύλλογος των διδασκόντων συγχαίρουν τους μαθητές για την επίδειξη ανθρωπιάς.

Οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου, την ημέρα πραγματοποίησης του ΜΠΑΖΑΡ στο χώρο του Γυμναστηρίου του Γυμνασίου, με την υπεύθυνη- φιλόλογο Κατσούρη Ειρήνη

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο