Μπράβο !!! Δύο χρυσά μετάλλια από Μιχάλη Μαινεμενλή και Βασιλική Μητσέλλη στην Κύπρο

 

menemenli-mitseli

Με ΔΥΟ  Χρυσά Μετάλλια επιστρέφουν από  την Λευκωσίας της Κύπρου,  η αθλήτρια και ο αθλητής  που εκπροσώπησαν την Λέσβο και την Ελλάδα στη  Διεθνή Συνάντηση Εθνικών Ομάδων Στίβου των κατηγοριών Παίδων – Κορασίδων μεταξύ της ΚΥΠΡΟΥ και της ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι αγώνες που διεξήχθησαν την 27 & 28 Ιουλίου,  στο  Στάδιο της Λευκωσίας στην Κύπρο  εντάσσονται στα πλαίσια του αθλητικού πρωτοκόλλου  ΚΟΑ – Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Ελλάδας και διεξάγεται ανελλιπώς από το 1987 εναλλάξ σε κάθε χώρα αντίστοιχα.

Από τη Λέσβο  κλήθηκαν και συμμετείχαν με την Εθνική Ομάδα, ο  Μιχάλης Μαινεμενλής του ΑΟ ΑΡΙΣΒΑΙΟΥ Καλλονής και η  Βασιλική Μητσέλλη  του ΑΣ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ Μυτιλήνης, όπου πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις.

  • Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΙΝΕΜΕΝΛΗΣ  τερμάτισε 1ος στην κούρσα των 400μ. με Εμπόδια κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο, με την εξαιρετική επίδοση 55.57, που αποτελεί ατομικό ρεκόρ.
  • Η ΜΗΤΣΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ στον Ακοντισμό ήταν 1η,   κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο με την εξαιρετική  βολή στα 44.91μ. που αποτελεί επίσης ατομικό ρεκόρ.

Και τα δύο παιδιά  αρχικά με σκληρή δουλειά, πείσμα,  επιμονή και υπομονή και πίστη στο εαυτό τους,   παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά την διάρκεια της χρονιάς,  με την στήριξη των προπονητών των σωματείων και των οικογενειών τους, κατάφεραν αυτά τα σπουδαία αποτελέσματα, αυτές τις σπουδαίες διακρίσεις και ήρθε η ανταμοιβή των κόπων τους.

Το Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους παραπάνω και εύχεται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

129 Άποψη για τα “Μπράβο !!! Δύο χρυσά μετάλλια από Μιχάλη Μαινεμενλή και Βασιλική Μητσέλλη στην Κύπρο”

Αφήστε ένα σχόλιο