Μπράβο !!! Αυτοί είναι οι έφηβοι Λέσβιοι Βουλευτές που θα συνεδριάσουν τον Ιούλιο στη Βουλή των Ελλήνων

Η Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Λέσβου συγχαίρει όλους τους μαθητές και της μαθήτριες των Σχολικών Μονάδων ευθύνης της που εκπροσώπησαν το νομό Λέσβου και συμμετείχαν στη διαδικασία για την ανάδειξη των «Εφήβων Βουλευτών» της ΚΒ’ Συνόδου 2016-2017 του Προγράμματος «Βουλή των Εφήβων» και θέλει να τους ευχηθεί ολόψυχα να είναι καλότυχοι και να έχουν καλή πρόοδο. Η συμμετοχή τους αυτή σηματοδοτεί τη στήριξη και τη διεύρυνση της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς, για άλλη μια χρονιά, ο νομός Λέσβου να έχει τιμητικές διακρίσεις αφού μαθητές από τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της Λέσβου και της Λήμνου κατάφεραν να διακριθούν και να είναι ανάμεσα στους Τριακόσιους Εφήβους βουλευτές που θα συνεδριάσουν τον Ιούλιο 2017 στην ΚΒ’ Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων.

Πιο συγκεριμένα, την πρώτη θέση κατέλαβε η Χατζηνικολάου Μαρία,  μαθήτρια της Α’ Λυκείου του Γενικού Λυκείου Μανταμάδου Λέσβου, τη δεύτερη θέση η Κοντάρα Ιωάννα μαθήτρια της Β’ Λυκείου του Γενικού Λυκείου Πέτρας Λέσβου και την τρίτη θέση η Αλή Τατιάνα μαθήτρια της Β’ Λυκείου του ΕΠΑ.Λ. Μύρινας Λήμνου. Πρώτη Αναπληρωματική Έφηβος Βουλευτής είναι η Μόλβαλη Ιωάννα, μαθήτρια της Β’ Λυκείου του ΕΠΑ.Λ. Καλλονής Λέσβου, δεύτερη Αναπληρωματική η Πέρρου Ιωάννα της Α’ Λυκείου του Γενικού Λυκείου Γέρας Λέσβου και τρίτος Αναπληρωματικός Έφηβος Βουλευτής ο Παλαιολόγου  Κλεάνθης της Β’ Λυκείου του Γενικού Λυκείου Πολιχνίτου Λέσβου.

Ευελπιστούμε ότι ο απολογισμός της συμμετοχής σας αλλά και η σπουδαία εμπειρία σας να είναι γόνιμη και δημιουργική για το μέλλον σας. Μόνο η συμμετοχή στα κοινά όλων και ιδιαίτερα των νέων μας προοιωνίζει καλύτερη και περισσότερη δημοκρατία και καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας.

Αναμφισβήτητα, πολλά συγχαρητήρια ανήκουν στις οικογένειες και στους διδάσκοντες καθηγητές τους που με την καθοδήγηση και την ενθάρρυνσή τους συντέλεσαν τα μέγιστα ώστε να έχουμε το θετικό αυτό αποτέλεσμα.

 

Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Λέσβου

Καπιωτάς Μιχαήλ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο