Μπράβο !!! – Αφιέρωμα της AEGEAN στη Λέσβο στο πλαίσιο προβολής της Ελλάδας

aegean-lesvos

Όλη η Ελλάδα κοντά

Απ’ τον Έβρο έως την Κρήτη και απ’ την Κέρκυρα στη Λέσβο, η Ελλάδα, με το απίστευτο εύρος της φυσικής της ποικιλότητας, είναι μια χώρα που κάθε ταξιδιώτης συνεχώς θα ανακαλύπτει, θα βιώνει, θα γεύεται, θα θαυμάζει. Οι εμπειρίες είναι απεριόριστες και οι επιλογές ανεξάντλητες.

Στην Aegean θέλουμε να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα και στον κόσμο, τους λόγους που κάνουν κάθε προορισμό της χώρας μας ξεχωριστό. Kι επειδή πιστεύουμε ότι κάθε τόπος στην Ελλάδα έχει τους δικούς του λόγους για να τον ανακαλύψεις, κάθε μήνα ετοιμάζουμε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για έναν ή περισσότερους ελληνικούς προορισμούς.

Με μία σειρά από ενέργειες, και σε συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς, θα δίνουμε σε όλους τους επιβάτες μας μία γεύση από Ελλάδα! Δοκιμάζοντας τοπικά προϊόντα στο business lounge αλλά και στα αεροσκάφη μας, ταξιδεύοντας με όμορφες εικόνες και πληροφορίες για τον εκάστοτε προορισμό στις οθόνες των αεροσκαφών κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι επιβάτες θα γνωρίσουν κάθε πτυχή της απέραντης ελληνικής ομορφιάς, μέσα από εικόνες, χρώματα και μυρωδιές από όλη την Ελλάδα.

Ανυπομονούμε να σας ξεναγήσουμε και να ανακαλύψουμε μαζί κάθε γωνιά της χώρας μας και να φέρουμε όλη την Ελλάδα κοντά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

98 Άποψη για τα “Μπράβο !!! – Αφιέρωμα της AEGEAN στη Λέσβο στο πλαίσιο προβολής της Ελλάδας”

Αφήστε ένα σχόλιο