Μπαράζ κλοπών, διαρρήξεων και βανδαλισμών στη Μυτιλήνη… Συνελήφθησαν 5 Αλγερινοί μετανάστες

klopes-myt-1

Ένα 24ωρο φόβου και τρόμου έζησαν οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες στην Κεντρική Αγορά της Μυτιλήνης, στην Επάνω Σκάλα, αλλά και στο λιμάνι της πόλης.

Άγνωστα άτομα έκαναν επιδρομή σε καταστήματα και επιχειρήσεις των περιοχών αυτών, προκαλώντας μεγάλες ζημιές και αφαιρώντας από αυτά χρήματα από τις ταμειακές τους μηχανές, αλλά και άλλα αντικείμενα.

Τα περισσότερα καταστήματα έμοιαζαν με βομβαρδισμένα, αφού από το μένος των “εισβολέων” είχαν προκληθεί εκτεταμένες ζημιές.

klopes-myt-3

Βανδαλισμοί, κλοπές, διαρρήξεις, έχουν τον τελευταίο καιρό πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις, με την αστυνομία να προβαίνει καθημερινά σε συλλήψεις.

Οι εισβολείς μπαίνουν αδιακρίτως σε ότι μαγαζιά βρίσκουν μπροστά τους από ταβέρνες, εμπορικά καταστήματα ακόμα και στα γραφεία της ΔΕΗ.

Χθες μετά το μπαράζ των βανδαλισμών και των διαρρήξεων στην πόλη της Μυτιλήνης η αστυνομία εξαπέλυσε αμέσως άγριο ανθρωποκυνηγητό, προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες.

klopes-myt-2

Στην Ασφάλεια Μυτιλήνης κρατούνται και ανακρίνονται ήδη 5 νεαροί μετανάστες Αλγερινής καταγωγής, οι οποίοι φέρονται να είναι οι πρωταγωνιστές των τελευταίων βανδαλισμών και διαρρήξεων, αφού έχουν καταγραφεί και από κάμερες πολλών καταστημάτων, στα οποία εισέβαλαν και διέπραξαν κλοπές.

Όλα αυτά, την ώρα που ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης με ανακοίνωσή του μέσα από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, έδινε οδηγίες προς τους καταστηματάρχες, για το πως θα προφυλάξουν τις περιουσίες τους από τους διαρρήκτες.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο