Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου η Παννελλαδική Στάση Εργασίας στους Ο.Τ.Α.

ota-lesvou-21

Δύο μόλις ημέρες  μετά  την  συνάντηση  της  Εκτελεστικής  Επιτροπής  της  Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με  την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης  κα  Όλγα  Γεροβασίλη, όπου τέθηκαν τα ζητήματα της πληρωμής των συμβασιούχων – << παρατασιούχων >> αλλά και του ορίου των 24 μηνών που θέτει ως ανώτερο χρόνο υπηρεσίας η με αριθμό 105/2016 απόφαση του Ι΄ Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου η ασάφεια, η έλλειψη έγκυρης ενημέρωσης και η ανασφάλεια στους εργαζόμενους δημιουργεί εκρηκτικό κλίμα στις Υπηρεσίες των Δήμων όλης της χώρας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α. απαιτώντας άμεσα να δοθούν λύσεις και προκειμένου κανείς εργαζόμενος να μην μείνει απλήρωτος, να  μην οδηγηθεί στην απόλυση, αλλά και για να μπει ένα τέλος στο  << ντόμινο>>  μη  παράτασης συμβάσεων πέρα των 24 μηνών, αποφάσισε  να  προκηρύξει  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  όλων  των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση  για  τη ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συμμετέχει στη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 7.00 π.μ. έως τις 10.00 π.μ.

Καλούμε τους εργαζομένους στη Τοπική Αυτοδιοίκηση να διεκδικήσουν δυναμικά την αυτονόητη υποχρέωση της πολιτείας να πληρώνει εγκαίρως εργασία που παρασχέθηκε καθώς και το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία και να τελειώσει η ομηρία των συμβασιούχων στην καθαριότητα.

Απαιτούμε λύσεις ουσιαστικές, ρεαλιστικές και πραγματοποιήσιμες. Η λογική του <<έχω την πολιτική βούληση>> αλλά δεν με <<αφήνουν>> είναι ένα μπαλάκι ευθυνών που δεν αφορά τους εργαζόμενους που δίνουν ένα καθημερινό αγώνα επιβίωσης.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ – <<ΠΑΡΑΤΑΣΙΟΥΧΩΝ>>

 

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

      

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο