Άστραψε και βρόντηξε ο Δήμαρχος Λέσβου στην συνάντησή του με τον Γιάννη Μουζάλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μουζάλας και Σπύρος Γαληνός, κλείστηκαν μόνοι τους μέσα στο Δημαρχείο της Λέσβου για δύο περίπου ώρες και προσπάθησαν να βρουν μία γέφυρα επικοινωνίας στις διαφορές που προέκυψαν μεταξύ τους το τελευταίο διήμερο, με θέμα το προσφυγικό.

Η συζήτηση των δύο πολιτικών ανδρών έγινε σε τεταμένο κλίμα και μάλιστα σε κάποια σημεία οι φωνές του Δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού ακούγονταν στους διαδρόμους του Δημαρχιακού κτιρίου.

Μάλιστα κάποια στιγμή ο Δήμαρχος Λέσβου άνοιξε την πόρτα του γραφείου του βγαίνοντας έξω φανερά εκνευρισμένος και όλοι θεωρήσαμε ότι η συζήτηση κατέληξε σε πλήρες αδιέξοδο.

“Κάνετε στον τόπο μου συνεχώς ενέργειες για το μεταναστευτικό, χωρίς καν να με ενημερώνετε… Τα μαθαίνω εκ των υστέρων από τα ΜΜΕ” ακούστηκε να λέει  κάποια στιγμή φανερά εκνευρισμένος ο Σπύρος Γαληνός και συνέχισε…

“Βρίσκομαι συνεχώς απέναντι στους συμπολίτες μου, για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Λέσβος εξ αιτίας σας… Δεν μας έχει βοηθήσει κανείς οικονομικά… Πρέπει να αποσυμφορήσετε το νησί μας… Δεν αντέχουμε άλλο…”

Το γεγονός που ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης, ήταν ο ερχομός του αρματαγωγού “Λέσβος” στο λιμάνι της Μυτιλήνης και οι τουαλέτες που τοποθετήθηκαν στη βιτρίνα της πόλης.

Ακολούθησε η επιστολή – καταπέλτης του Δημάρχου Λέσβου προς τον Γιάννη Μουζάλα και η άμεση απάντηση του Υπουργού, που έφερε το αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο Σπύρος Γαληνός ζήτησε μεταξύ άλλων την άμεση απομάκρυνση του αρματαγωγού από το επιβατικό λιμάνι της Μυτιλήνης και ο Γιάννης Μουζάλας του υποσχέθηκε ότι θα το μεταφέρει.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός όρθωσε το ανάστημα του απέναντι στα σχέδια της Ελληνικής κυβέρνησης για το μεταναστευτικό, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα του τόπου του.

Κατά τη διάρκεια της κοινής τους δήλωσης στα ΜΜΕ, ο Γιάννης Συνάνης απευθυνόμενος στον κ. Μουζάλα να του σχολιάσει τον εκνευρισμό του Δημάρχου Λέσβου

Δείτε στο βίντεο που σας παραθέτουμε, τι δήλωσαν Μουζάλας και Γαληνός, μόλις εξήλθαν από το γραφείο του Δημάρχου.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Άστραψε και βρόντηξε ο Δήμαρχος Λέσβου στην συνάντησή του με τον Γιάννη Μουζάλα (ΒΙΝΤΕΟ)”

  1. ΙΓΝΑΤΙΟΣΜΟΛΥΒΟΣ

    Πόσο έχει αλλάξει ο “υπουργός” από τότε που ήταν στην Μεταβατική Κυβέρνηση!!! Θύμα και αυτός της γελοίας Συριζέικης πολιτικής. Θύμα αλλά και θύτης. Γατζώθηκε στην καρέκλα, την γλυκιά καρέκλα της πολιτικής. Γνωρίζει όμως τι του έχουμε φυλαγμένα. Έτσι όπως σπέρνει έχει να θερίσει πολλούς ανέμους. Κατέστρεψε το πολιτισμό που χτίζαμε σιγά σιγά για δεκαετίες στούτο το νησί. Προτίμησε να μείνει και να βουλιάξει το Βόρειο Αιγαίο αντί να παραιτηθεί με το κεφάλι ψηλά. Οδήγησε με την ανικανότητά του τόσους τίμιους και σωστούς επιχειρηματίες στην φτώχια και στην αυτοχειρία. Ντροπή του.!!!!
    Όσο για τον δήμαρχο τι να πούμε. Κατώτερος των περιστάσεων. Μόνο για βραβεία. Και γιαυτόν κοντός ψαλμός Αλληλούια. Έρχεται η ώρα. Να πάρει τους μετανάστες να τον ψηφίσουν.

Αφήστε ένα σχόλιο