Άρωμα Λέσβου και πολύς κόσμος στο Μυτιληνιό γλέντι της ΟΛΣΑ επάνω στο πλοίο “Blue Star” (BINTEO)

Για μία ακόμα φορά οι Λέσβιοι της Αττικής έδωσαν το εντυπωσιακό παρόν τους στο “Λεσβιακό Αντάμωμα”, που διοργανώνει κάθε χρόνο στην Αθήνα η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής.

Ο Πρόεδρος της ΟΛΣΑ Παναγιώτης Λασκαρίδης και οι συνεργάτες τους μόχθησαν πολύ, αλλά στο τέλος ανταμείφθηκαν από το αποτέλεσμα που είχε η εκδήλωση.

Πολύς κόσμος που πέρασε μία ακόμα ξεχωριστή ημέρα.

Η Attica Group που είναι η εταιρεία των πλοίων Blue Star της γραμμής Πειραιά – Χίου – Μυτιλήνης, είχε φροντίσει για όλα ώστε οι καλεσμένοι να περάσουν υπέροχα.

Εκπληκτική κουζίνα από τον chef του Blue Star 1, άφθονο ούζο και κρασί, χορός, τραγούδι, ένας υπέροχος χώρος και μία μοναδική εξυπηρέτηση από όλο το προσωπικό του πλοίου, ήταν το πακέτο της επιτυχίας για την εκδήλωση.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι όλη την εκδήλωση την καλύπτει οικονομικά κάθε χρόνο η Attica Group, με στόχο να ενισχύσει την ΟΛΣΑ στην προσπάθεια που κάνει για την προβολή και πρόοδο της Λέσβου.

Αρκετές ήταν οι επώνυμες παρουσίες, ανάμεσα στις οποίες διακρίναμε τον Βουλευτή του ΚΚΕ στη Λέσβο Σταύρο Τάσσο, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου δημοσιογράφο Σταμάτη Μαλέλη, το στέλεχος της Attica Group κ. Κοσένα και άλλους.

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την αναφορά μας στην παραδοσιακή ορχήστρα της εκδήλωσης που αποτελούσαν ο Παναγιώτης Βέργος στο σαντούρι, ο Μανώλης Κότταρης στο βιολί, ο Θοδωρής Τζινέλλης στο μπουζούκι και ο Ηλίας Μαυρίκης με την κιθάρα και το ούτι του.

Τις μελωδικές νότες της ορχήστρας εμπλούτιζε με την εκφραστική της φωνή η Κωνσταντίνα Βασίλογλου.

Εντυπωσίασε επίσης το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Μεσοτοπιτών το οποίο ξεσήκωσε τους παρευρισκομένους σε ένα ξέφρενο γλέντι και χορό.

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Γιάννης Συνάνης έκανε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή “Επιτέλους Σαββατοκύριακο” της Μυτιληνιάς Ναταλίας Γερμανού.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο