Αρματαγωγό στη Μυτιλήνη σε ρόλο ξενοδοχείου για τη φιλοξενία μεταναστών – Τουαλέτες στη βιτρίνα της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα θέλαμε να μάθουμε από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε τι διαφέρει από την προηγούμενη Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΑΖΑ – ΑΝΕΛ των Αλέξη Τσίπρα – Πάνου Καμμένου, ως προς την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος.

Τον Ιανουάριο του 2017 όταν είχαμε πάλι κακές καιρικές συνθήκες, είχε έρθει και πάλι αρματαγωγό του Πολεμικού μας Ναυτικού, προκειμένου να φιλοξενήσει μετανάστες που από το ΚΥΤ Μόριας.

Είχαν τοποθετήσει και πάλι όπως και τώρα τουαλέτες στο λιμάνι της πόλης μας, που εννοείται πως αποτελεί τη βιτρίνα της Λέσβου, αφού από εκεί έρχονται και φεύγουν οι επισκέπτες – τουρίστες του νησιού μας.

Έτσι λοιπόν και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όπως και τότε της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, “διαφημίζουν” τη Λέσβο με τον καλύτερο τρόπο.

Σίγουρα θα έχουμε και πάλι φαινόμενα του τότε – δείτε το βίντεο ντοκουμέντο – όπου μετανάστες ουρούσαν μπροστά στο λιμάνι, την ώρα που δίπλα τους ακριβώς ήταν τα πλοία της γραμμής που αποβίβαζαν – επιβίβαζαν επιβάτες.

Γυναίκες, μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι άνθρωποι, είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να έχουν μπροστά στα μάτια τους ένα σπάνιο πραγματικά θέαμα.

Και δεν μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί το αρματαγωγό δεν το έδεσαν στο εμπορικό λιμάνι.

Δεν καταλαβαίνουν ότι με τις εικόνες αυτές που εισπράττουν οι επισκέπτες του νησιού μας, στην κυριολεξία βουλιάζουν κι άλλο τη Λέσβο;

Τέλος θέλουμε να ρωτήσουμε τους αρμοδίους της Ελληνικής Κυβέρνησης…

Από ότι μάθαμε, ενημερώσατε εκ των υστέρων τους τοπικούς μας άρχοντες μετά την αποκάλυψη του Lesvosnews.gr, ότι το αρματαγωγό θα έρθει και παραμείνει στο λιμάνι της Μυτιλήνης για να φιλοξενήσει μετανάστες για 3 ημέρες…

Είναι αλήθεια η πληροφορία που έχουμε, ότι τα αρματαγωγά που πήγαν σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, έκαναν προμήθειες για 3 μήνες τουλάχιστον;

Δείτε στα ρεπορτάζ που σας παραθέτουμε, τι είχε συμβεί στο παρελθόν.

Βουλιάζουν τη Λέσβο… Τουαλέτες στο λιμάνι μπροστά στους καταπέλτες των επιβατικών πλοίων !!! (BINTEO)

Ξήλωσαν άρον – άρον τις τουαλέτες από το λιμάνι… Χωρίς σεβασμό κάποιοι μετανάστες ουρούν στη θάλασσα !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο