Αρχίζουν τα μαθήματα ιστιοπλοίας ανοιχτής θάλασσας από τον ΛΟΙΑΘ

 

loiath-perilpous-lesvou

Ο ΛΟΙΑΘ μετά τις επιτυχίες στην Aegean Regatta 2016 ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων της Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης.

Απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών, και για όσα ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το άθλημα της ιστιοπλοΐας, να αποκτήσουν αναγνωρισμένο πτυχίο κυβερνήτη ιστιοφόρου σκάφους, να συμμετέχουν σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες, να γνωρίσουν καινούργιους φίλους και νέους προορισμούς.

Κατά τη διάρκεια των 6 εβδομάδων που διαρκεί η σχολή, διδάσκονται 18 ώρες θεωρητικά μαθήματα με οπτικοακουστικά μέσα και 56 ώρες πρακτικά μαθήματα με σκάφη του Ομίλου.

Στο τέλος των μαθημάτων γίνεται διήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι.

Ύστερα από θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις παρέχεται αναγνωρισμένο διεθνές δίπλωμα κυβερνήτη ( skipper) ιστιοφόρου σκάφους έως 20 μέτρων.

Η σχολή παρέχει σημειώσεις με σύγχρονη βιβλιογραφία.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για την πρώτη ενημερωτική συνάντηση στο τηλέφωνο 6946690100  κ. Στέλιο Μπράτο και στα γραφεία του ΛΟΙΑΘ (Δεξιός Λιμενοβραχίονας) κάθε Πέμπτη 20.00 , ή στην ιστοσελίδα www.oscl.gr (email: info@oscl.gr). Οι φοιτητές και στρατιωτικοί  έχουν μειωμένη τιμή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

8 Άποψη για τα “Αρχίζουν τα μαθήματα ιστιοπλοίας ανοιχτής θάλασσας από τον ΛΟΙΑΘ”

Αφήστε ένα σχόλιο