Απρόκλητη επίθεση από το Τοπικό Συμβούλιο Λουτρών και τον Βασίλη Μαμώλη στο Lesvosnews.gr

Με έκπληξη μας ενημέρωσε φίλος αναγνώστης του Lesvosnews.gr ότι στην ιστοσελίδα της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΟΥΤΡΩΝ στο Facebook έχει αναρτηθεί μία απόφαση συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου Λουτρών, η οποία μάλιστα κοινοποιήθηκε σε αρκετούς φορείς και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – στο Lesosnews.gr δεν την έστειλαν – όπου μας καταγγέλλουν για το δημοσίευμα που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα, σχετικά με κάποιο σχολείο το οποίο θα έκανε μία γιορτή και τα αγόρια θα φορούσαν φούστες ενώ τα κορίτσια παντελόνια.

Στο δημοσίευμά μας δεν κάναμε καμία απολύτως αναφορά για το συγκεκριμένο σχολείο και φυσικά ούτε για τα Λουτρά.

Ακόμα και για τις καταγγελίες που είχαμε – επρόκειτο για άλλο σχολείο – βάλαμε ερωτηματικό στον τίτλο του ρεπορτάζ μας, αφού δεν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσουμε με τη δασκάλα της τάξης, παρά τις επανειλημμένες τηλεφωνικές κλήσεις, για να επιβεβαιώσουμε τις καταγγελίες.

Απορούμε δικαίως λοιπόν, από που κι ως που έβγαλαν αυτά τα συμπεράσματα οι τοπικοί “άρχοντες” των Λουτρών και για ποιο λόγο εξαπέλυσαν αυτή την απίστευτη επίθεση εναντίον του Lesvosnews.gr.

Προφανώς έπεσαν οι ίδιοι θύματα σκόπιμης παραπληροφόρησης και προφανώς δεν συμβουλεύτηκαν νωρίτερα κάποιον νομικό σύμβουλο.

Απαιτούμε λοιπόν όπως εντός 24 ωρών ανακαλέσουν όλα όσα αναφέρουν στην απόφαση – κοινοποίησή τους σχετικά με το Lesvosnews.gr και να επανορθώσουν, διαφορετικά θα είμαστε εμείς που θα στραφούμε εναντίον τους, για τα όποια ποινικά αδικήματα προκύπτουν εις βάρος μας από την ενέργειά τους αυτή.

Σας δημοσιεύουμε την απόφασή – ανακοίνωσή τους – αυτό επιτάσσει κύριοι η δημοσιογραφική δεοντολογία – και αφού διαβάσετε το άρθρο του Lesvosnews.gr βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΟΥΤΡΩΝ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο