Τραγωδία στο Πέραμα της Λέσβου…
Ένας 21χρονος ψαροτουφεκάς ο οποίος ήταν από χθες αγνοούμενος, βρέθηκε πριν από λίγη ώρα νεκρός.
Σύμφωνα με κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε μπλεγμένος σε κάποια σκοινιά.
Η Λιμενική Αρχή της Μυτιλήνης είχε από χθες ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του, χτενίζοντας τις πιθανές περιοχές όπου συνήθως ψάρευε.
Στις έρευνες συμμετείχε ένα ελικόπτερο και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, μέλη της οποίας εντόπισαν στις 03:00 τη σημαδούρα του άτυχου ψαροτουφεκά και λίγο αργότερα βρέθηκε η σορός του, στην παραλία Φαρά κοντά στο Τάρτι.
Τελικά σήμερα βρέθηκε το άψυχο σώμα του, το οποίο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, για να γίνει νεκροψία – νεκροτομή και να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Σε λίγο περισσότερες πληροφορίες.
φωτο αρχειου
Ενα μεγαλο κρίμα για το παλικάρι και κουράγιο στους γονεις του!Μου αρέσει κι εμενα το ψάρεμα,αλλά πολλές φορες βλέπω ψαροντουφεκαδες να βουτάνε μόνοι τους!Είναι κανόνας ποτε μόνος στο ψάρεμα,γιατί ποτε δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις μέσα στην θάλασσα!Και παλι κρίμα!