ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Τα αυθεντικά βίντεο από το συμβάν με την εικόνα του Ταξιάρχη στο περίπτερο

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί τις δύο τελευταίες ημέρες, σχετικά με τις καταγγελίες περιπτερούχου της Μυτιλήνης για άσεμνες χειρονομίες από μετανάστη σε εικόνα του Ταξιάρχη.

Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου Ηλίας Μπλάνης είχε στείλει στο LesvosNews.gr ένα σχετικό βίντεο, στο οποίο όπως υποστήριζε δύο μετανάστες που πήγαν στο περίπτερό του, έκαναν άσεμνες χειρονομίες στην εικόνα του Ταξιάρχη και έβριζαν.

Θεωρήσαμε ότι στο συγκεκριμένο βίντεο δεν υπήρχε ξεκάθαρη εικόνα ώστε να διαπιστώσουμε αν πράγματι συνέβαιναν τα καταγγελλόμενα από τον περιπτερούχο, αλλά επί πλέον δεν υπήρχε και ήχος που να αποδεικνύει τις ύβρεις.

Το θέμα τελικά ανέδειξε ο ANTENNA  και αναπαρήγαγαν το makeleio.grpentapostagma.grnikosxeiladakis.grfanpage.grel.grorthodoxia.onlinenewsnowgr.com to-gamato.gr και πολλά άλλα.

Το ellinikahoaxes.gr με σχετικό του δημοσίευμα έσπευσε να αμφισβητήσει την είδηση.

Σήμερα το LesvosNews.gr εξασφάλισε μέσω του περιπτερούχου Ηλία Μπλάνη τα αυθεντικά βίντεο από το συγκεκριμένο συμβάν.

Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, δεν φαίνεται ο μετανάστης να κάνει άσεμνες χειρονομίες στην εικόνα του Ταξιάρχη, την οποία αφού παίρνει από το ράφι του περιπτέρου στη συνέχεια την εναποθέτει στη θέση της.

Όμως από τα τρία βίντεο που σας παραθέτουμε, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο συγκεκριμένος μετανάστης απειλεί με τις χειρονομίες του ευθέως τον γιο του περιπτερά που βρίσκεται μέσα στο περίπτερο και μάλιστα με έντονο απειλητικό τρόπο.

Δείτε τα σχετικά βίντεο και βγάλτε κι εσείς τα δικά σας συμπεράσματα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Τα αυθεντικά βίντεο από το συμβάν με την εικόνα του Ταξιάρχη στο περίπτερο”

  1. […] σε εικόνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στη Μυτιλήνη, το lesvosnews.gr δημοσίευσε τα αυθεντικά βίντεο από το […]

Αφήστε ένα σχόλιο