ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Στη Λέσβο από σήμερα το πρωί η Ατζελίνα Τζολί – Που θα μείνει και τι δήλωσε στον Γιάννη Συνάνη (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Έστω και με σχετική καθυστέρηση η διάσημη ηθοποιός Ατζελίνα Τζολί κράτησε τελικά την υπόσχεση που είχε δώσει όταν πρωτοήρθε στη Λέσβο και σήμερα το πρωί έφτασε με το προσωπικό της λήαρ – τζετ στο αεροδρόμιο “Οδυσσέας Ελύτης” στη Μυτιλήνη.

Η Ατζελίνα Τζολί στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Η γοητευτική ηθοποιός συνοδευόμενη από την προσωπική της φρουρά κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο “ΛΩΡΙΕΤ” όπου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lesvosnews.gr θα παραμείνει για να περάσει τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η Ατζελίνα Τζολί θα επισκεφθεί το ΚΥΤ Μόριας όπως και τον καταυλισμό του Καρά – Τεπέ και τη Λαμπροτρίτη θα φύγει από τη Λέσβο για άγνωστο μέχρι στιγμής προορισμό.

Η Ατζελίνα Τζολί με τον δημοσιογράφο Γιάννη Συνάνη

Την είδηση της άφιξης της διάσημης σταρ στη Λέσβο, αποκάλυψε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΤΑΡ ο Γιάννης Συνάνης, ο οποίος συνάντησε την Ατζελίνα Τζολί στο ξενοδοχείο όπου θα παραμείνει και μίλησε μαζί της.

“Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι και πάλι στη Λέσβο… Είμαι επίσης χαρούμενη που θα βρεθώ και πάλι κοντά σε πονεμένους πρόσφυγες… Ελπίζω ο Γολγοθάς τους να τελειώσει με την Ανάσταση του Κυρίου μας” είπε στον Γιάννη Συνάνη.

Σήμερα το μεσημέρι θα της παραθέσει επίσημο δείπνο ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός ενώ τη Δευτέρα θα έχει συνάντηση και με την Περιφερειάρχη βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου.

                                                                                 Η Ατζελίνα Τζολί φθάνει στο ξενοδοχείο “ΛΩΡΙΕΤ”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο