ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Μαφιόζοι έμποροι ναρκωτικών έμπλεξαν την 19χρονη Μυτιληνιά κόρη εντιμότατου αστυνομικού υπαλλήλου

Θύμα μαφιόζων εμπόρων ναρκωτικών φαίνεται να έχει πέσει η 19χρονη Μυτιληνιά Μελισσαροπούλου Ειρήνη, που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ-Κονγκ, έχοντας στις αποσκευές της 2,6 κιλά κοκαϊνη.

Όλοι μιλούν για ένα πολύ ήσυχο κορίτσι, κόρη ενός από τους πιο συνεπείς και έντιμους αστυνομικούς της Λέσβου, ο οποίος είναι συγκλονισμένος από την είδηση βόμβα που πληροφορήθηκε και προσπαθεί μέσα από τα κομμάτια του να βρει τρόπο για να γλυτώσει το παιδί του από τα πλοκάμια της μαφίας.

Ίσως το όνειρο της 19χρονης Ειρήνης να κάνει μία πετυχημένη καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ, να το εκμεταλλεύτηκαν οι νονοί της μαφίας με τον καλύτερο τρόπο.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να μην γνώριζε τίποτα από αυτά που κουβαλούσε επάνω του το 19χρονο κοριτσόπουλο.

Άλλωστε πως μπορεί ένα κορίτσι σ΄αυτή την τρυφερή ηλικία να αποτελέσει μέλος μιας εγκληματικής οργάνωσης.

Αυτό δεν μπορεί να το πιστέψει κανείς.

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα λάμψει η αλήθεια και ότι η 19χρονη Μελισσαροπούλου Ειρήνη θα επιστρέψει στην Ελλάδα έχοντας όμως πάντα στην ψυχή της την τραυματική αυτή εμπειρία.

ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

17 Άποψη για τα “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Μαφιόζοι έμποροι ναρκωτικών έμπλεξαν την 19χρονη Μυτιληνιά κόρη εντιμότατου αστυνομικού υπαλλήλου”

  1. […] ταυτότητας της 19χρονης επιβεβαιώνει και το τοπικό site lesvosnews.gr, το οποίο σε σχετικό ρεπορτάζ του αναφέρει πως […]

  2. […] αναφέρει το τοπικό σάιτ lesvosnews.gr, «όλοι μιλούν για ένα πολύ ήσυχο κορίτσι, κόρη ενός από […]

  3. […] Ο πατέρας της είναι συγκλονισμένος από την είδηση και θεωρεί πως η κόρη του έπεσε θύμα κυκλώματος μαφιόζων, όπως γράφει το lesvosnews.gr. […]

  4. Γιάννης

    Σταματήστε να χαϊδεύετε αυτιά. Ενήλικας είναι και θα υποστεί τις συνέπειες. Ντροπή να ψάχνεται άλλοθι.

    Δεν μας ενδιαφέρει το τι πιστεύει ο μπάτσος πατέρας και η κάθε… γειτόνισα

  5. […] dream to make a successful career in modeling and the mafia took advantage of it,” speculates lesvosnews.gr speculates adding that “she was most likely not aware of what she was carrying.”  The […]

Αφήστε ένα σχόλιο