Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ !!! Τα “Φιλανθρωπικά” παζαρεύουν να δώσουν την Αχλαδερή στους Τούρκους;

filanthropika-tourkoi

Σας βόμβα έσκασε στα γραφεία του Lesvosnews.gr, η πληροφορία ότι τα “Φιλανθρωπικά Καταστήματα” συνεδρίασαν την Παρασκευή που μας πέρασε, με σκοπό να μελετήσουν πρόταση Τούρκων επιχειρηματιών, προκειμένου να τους παραχωρήσουν την τεράστια έκταση που έχουν στην περιοχή της Αχλαδερής.

Πρόκειται για μία είδηση που σοκάρει και μόνο με το γεγονός ότι πρόεδρος στα “Φιλανθρωπικά Καταστήματα” είναι ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης κ.κ. Ιάκωβος.

Δεν γνωρίζουμε αν στη συγκεκριμένη συνεδρίαση ήταν παρών και ο ίδιος ο κ.κ. Ιάκωβος, αλλά ούτε καν την τοποθέτησή του επί του θέματος.

Ωστόσο μας προξενεί εντύπωση, πως το ίδρυμα που διαχειρίζεται φιλανθρωπίες και δωρεές Λέσβιων ευεργετών, συνεδρίασε για να μελετήσει μία τέτοια πρόταση, που εξ αρχής έπρεπε να δείξουν στους Τούρκους επιχειρηματίες την έξοδο.

Κι αυτό όχι γιατί είμαστε ενάντια στις Ελληνοτουρκικές συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα, αλλά όπως όλοι καταλαβαίνετε, υπάρχουν και κάποια όρια στις ηθικές αξίες.

bottom1

Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον κ.κ. Ιάκωβο, χωρίς να καταστεί αυτό εφικτό, προκειμένου να έχουμε μία επιβεβαίωση και μία σαφή εικόνα, για το το ακριβώς συνέβη.

Σίγουρα η διοίκηση του ιδρύματος οφείλει μία ενημέρωση στους κατοίκους της Λέσβου και πολύ περισσότερο στους ευεργέτες ή στους συγγενείς τους, για τη διαχείριση της μεγάλης περιουσίας που κρατούν την τύχη στα χέρια τους.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

31 Άποψη για τα “Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ !!! Τα “Φιλανθρωπικά” παζαρεύουν να δώσουν την Αχλαδερή στους Τούρκους;”

  1. […] Μυτιλήνης κ.κ. Ιάκωβο, ο τελευταίος επιβεβαίωσε την αποκάλυψη του lesvosnews.gr, για το ενδιαφέρον Τούρκων επιχειρηματιών, να […]

Αφήστε ένα σχόλιο