ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ !!! Στην ίδια σκηνή που πέθανε ο 22χρονος μετανάστης βρέθηκε νεκρός ο 46χρονος – Βρέθηκε μέσα μαγκάλι !!!

Μία αποκάλυψη βόμβα σας κάνει σήμερα το LesvosNews.gr, που επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ μας πριν από λίγες ημέρες,  για το θάνατο του 22χρονου μετανάστη στη Μόρια.

Όπως είχαμε αποκαλύψει και τότε, ο θάνατός του σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες ανθρώπων που βρισκόταν στο Hotspot της Μόριας οφειλόταν σε αναθυμιάσεις από θερμάστρα ή κάποιο άλλο μέσο θέρμανσης.

Τώρα τοLesvosNews.gr σας αποκαλύπτει ότι ο 46χρονος μετανάστης που βρέθηκε σήμερα νεκρός στη Μόρια, ήταν μέσα στην ίδια σκηνή που βρέθηκε νεκρός και ο 22χρονος Αιγύπτιος.

Το συγκλονιστικότερο όμως στοιχείο που μας επιβεβαιώνει πλήρως, είναι ότι στη σκηνή βρέθηκε μαγκάλι το οποίο είχε ανάψει ο νεκρός πλέον μετανάστης για να προφυλαχθεί από το κρύο.

Όλα αυτά σε αντίθεση με τις εκδοχές που έδιναν πηγές του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και μάλιστα προτού αποφανθεί ο Ιατροδικαστής, ότι ο θάνατος του 22χρονου Αιγύπτιου μετανάστη οφειλόταν σε παθολογικά αίτια.

Φωτογραφία του Eric Kempson

Σχετικές δημοσιεύσεις

3 Άποψη για τα “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ !!! Στην ίδια σκηνή που πέθανε ο 22χρονος μετανάστης βρέθηκε νεκρός ο 46χρονος – Βρέθηκε μέσα μαγκάλι !!!”

Αφήστε ένα σχόλιο