ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ Ετοιμάζουν νέο Hotspot για φιλοξενία μεταναστών στη Μυτιλήνη (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

filakio-lemonous-kmkg-2

Το LesvosNews.gr σας κάνει σήμερα μία αποκάλυψη – βόμβα, που έρχεται να διαψεύσει τις υποσχέσεις που δίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ελληνική Κυβέρνηση, για αποσυμφόρηση των Ελληνικών νησιών που δέχονται τις προσφυγικές ροές και που βρίσκονται σε δραματική κατάσταση.

Σύμφωνα με εγκυρότατες δημοσιογραφικές πληροφορίες, το εγκαταλελειμμένο εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα φυλάκιο – στρατόπεδο της Λεμονούς στον Καρά Τεπέ είναι ο χώρος ο οποίος θα διαμορφωθεί σε Hotspot για να φιλοξενήσει μετανάστες.

Το LesvosNews.gr πήγε επί τόπου στο χώρο αυτό και διαπίστωσε ότι όντως συνεργεία του Ελληνικού Στρατού εργάζονται πυρετωδώς, ώστε να καθαρίσουν το φυλάκιο και στη συνέχεια να το παραδώσουν στη διαχείριση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

filakio-lemonous-11

Στη φωτογραφία που σας παραθέτουμε, φαίνονται μέσα στο κόκκινο περίγραμμα οι μπουλντόζες, που δουλεύουν πυρετωδώς.

Το θέμα που προκύπτει από όλες αυτές οι ενέργειες, είναι γιατί γίνονται εν κρυπτώ και χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση.

Υποθέτουμε ότι εκτός από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, γνώση θα πρέπει να έχουν η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, αλλά και ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός.

Αν η κ. Καλογήρου και ο κ. Γαληνός έχουν άγνοια επί του θέματος, τότε θα πρέπει άμεσα να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους.

Διότι δεν δικαιολογείται κανείς να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην περιοχή του και να έχει άγρια μεσάνυχτα.

Εάν πάλι γνωρίζουν το θέμα, θα πρέπει να μας πουν αν συναίνεσαν στη δημιουργία του νέου αυτού κέντρου φιλοξενίας μεταναστών, ή αν εξέφρασαν την αντίθεσή τους.

Όπως και να έχει το θέμα, το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν άμεσες αντιδράσεις από τους κατοίκους της Λέσβου, αλλά και από πολλούς φορείς, που βλέπουν σιγά – σιγά η Λέσβος, να καθιερώνεται σαν ένας μόνιμος τόπος φιλοξενίας μεταναστών

Σχετικές δημοσιεύσεις

66 Άποψη για τα “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ Ετοιμάζουν νέο Hotspot για φιλοξενία μεταναστών στη Μυτιλήνη (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)”

  1. […] Άμεση αντίδραση μετά την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και από το Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό, για το δημοσίευμα του LesvosNews.gr, περί δημιουργίας νέου Hotspot κοντά στη Μυτιλήνη για την φ… […]

  2. […] Έστω και με μικρή καθυστέρηση, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, επικοινώνησε προσωπικά με τον Γιάννη Συνάνη, δίνοντας του εξηγήσεις μετά την αποκάλυψη του Lesvosnews.gr, για τη δημιουργία νέου Hotspot στο παλιό φυλάκιο της Λεμονούς …. […]

  3. […] ότι με την αποκάλυψη – βόμβα που κάναμε για τη δημιουργία του Hotspot στη Λεμονού, αναγκάσαμε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμένο να […]

Αφήστε ένα σχόλιο