ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ – Κάηκε ζωντανός προσπαθώντας να σώσει 50.000 ευρώ από το φλεγόμενο σπίτι του (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία συνταρακτική αποκάλυψη – σοκ, έρχεται να μας θυμίσει την τραγωδία της Παρασκευής 11 Αυγούστου στον Πολιχνίτο, όπου δύο αδέλφια ο Γεώργιος και ο Ευστράτιος Κακαλιάς, κάηκαν ζωντανοί μέσα στο σπίτι τους, όταν αυτό πήρε φωτιά μάλλον από αναμμένο καντίλι και καταπλακώθηκαν από τη στέγη που κατέρρευσε.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες αποκλειστικές πληροφορίες του Lesvosnews.gr, ο ένας εκ των δύο αδελφών έχασε τη ζωή του μάλλον από δική του αμέλεια, αφού ενώ το σπίτι είχε παραδοθεί στις φλόγες, αυτός βρισκόταν ακόμα μέσα σε αυτό, προσπαθώντας να γλυτώσει τις οικονομίες της οικογένειάς του, οι οποίες ξεπερνούσαν τις 50.000 ευρώ.

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν βρέθηκε νεκρός μέσα στα ερείπια του σπιτιού του, κρατούσε στα χέρια του πακεταρισμένες δεκάδες δεσμίδες ευρώ, οι οποίες βέβαια έγιναν μαζί με αυτόν παρανάλωμα του πυρός.

Δεν έχει εξακριβωθεί μέχρι τώρα αν ο άτυχος άνδρας είχε μείνει μέσα στο σπίτι προσπαθώντας να πάρει μαζί του και τα χρήματα, ή αν είχε βγει έξω από αυτό και στη συνέχεια επέστρεψε για να τα πάρει, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από τη στέγη και να βρει τραγικό θάνατο.

Ίσως στο ερώτημα αυτό να δώσει απάντηση η μητέρα του Κατερίνα, η οποία θα καταθέσει στο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο